Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ARAS GÜVEN TAZELEDİ

Eğitimciler Birliği Sendikası Elazığ 2 No’lu Şubesi 4. olağan genel kurulu zorunlu organlar seçimi toplantısı düzenlendi. Gerçekleştirilen genel kurul toplantısında seçime tek liste ile gidildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Haluk Aras güven tazeledi.

ARAS: BU GÖREVİ DEĞERLERİMİZE SADIK KALARAK CANLA BAŞLA YÜRÜTECEĞİZ

Programda konuşan Şube Başkanı Haluk Aras, “Bizim amacımız, idealimiz, gücümüz, şartımız, önceliğimiz ülkemizdir, Türkiye’mizdir. Çünkü tek Türkiye’miz mevcuttur. İçinden geçtiğimiz zaman ve türlü sıkıntılarıyla dünya daha çok birlikte olmamızı zorunlu kılmaktadır. Artık bizler rüzgarları sevmeye devam edeceğiz. Zira sakin limanların devri bitti. O yüzden hep beraber önümüzde büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için hep birlikte hareket edeceğiz, gerekirse yorulacağız. Bu hedeflerimiz için; ‘yarınlar yorgun olanların değil, rahatından vazgeçenlerin olacaktır’ sözünü unutmayacağız. Emanete asla gölge düşürmemeye aht etmiş bizlerde üzerimize düşen bu görevi değerlerimize sadık kalarak canla başla yürüteceğimize buradan söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

BAHŞİ: DEĞERLERİMİZ İÇİN MÜCADELEMİZE DEVAM EDİYORUZ

 Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi ise, “Hamt olsun bugüne kadar birçok sorunumuz çözüldü. Bazı hedefler koymuştuk; içimize yolculuk, dışımıza yolculuk ve işimize yolculuk şeklinde 3 maddede toparlayabileceğimiz hedeflerimiz vardı. İçimizde yolculukta teşkilatlarımızın çelikleşmesi için eğitimler verilmesi, dışımıza yolculukta ise biz yurt dışında uluslararası arenada sendikacılık noktasında maalesef Türkiye’de diğer ülkeler bazında hiçbir etkinlik, faaliyet yoktu. Bu anlamda Memur Sen olarak dün uluslararası biz kongre yapıldı. Çok sevindirici bir durum oldu. 25 ülkeden 33 konfederasyonun imza attığı yeni bir uluslararası emek örgütü. En son Cumhurbaşkanımızın toplantının sonunda da konuşmasıyla bu çalışma başlatıldı. 7 ülkede bu protokole destek verdi. Bunların tamamını düşündüğünüzde yaklaşık 25 milyonu temsil eden konfederasyonların birleştiği bir birlik oluştu. Memur Sen olarak bu ülkenin her zaman söylüyoruz; birlik beraberliği için, istikrarı için, kamu çalışanlarının özlük hakları için, değerlerimiz için mücadelemize devam ediyoruz, devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

HALUK ARAS’IN YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE;

ŞUBE YÖNETİM KURULU

(ASİL) Haluk Aras Sevcan

Aytaç Korkmaz

Veysel Bulut

Orhan Yükrük

Muhammed Fatih Aydın

Maruf Hurşit Demirel

Kemal Kara

ŞUBE YÖNETİM KURULU (YEDEK)

Dilek Günaydın

Gökhan Gökdere

Halılı İnce Güner

Harman Samı Sözen

Yavuz Baygeldi

Yetkin Kılıç

ŞUBE DENETLEME KURULU (ASİL)

Adnan Aygun

Gürsel Zorlu

Hıdır Kaya

Muhammet Fırat

Murşıt Yılmaz

SUBE DENETLEME KURULU (YEDEK)

Akan Kurnaz

Erkan Yılmaz

Kenan Hakan

Özdoğan Saban

Yılmaz Demir

 Şakır Gemici

ŞUBE DİSİPLİN KURULU (ASİL)

Ahmet Kürklü

Ahmet Yıldırım

Murat Sarı

Nejdet Gül

Veysel Özbay

SUBE DİSİPLİN KURULU (YEDEK)

Enver Kızılaslan

Mustafa Gürhan

Mustafa Sabrı Ertuğ

Türkan Yıldız Gürbüz

Vesile Baysal

ÜST KURUL DELEGE ADAYI

Haluk Aras

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol