Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ARSLAN:  'BİZLER BU DERNEKTE ORTAK FİKİRLERLE BİRLİKTEYİZ'

Toplantıda Elazığ 'a Katma değer katacak  Mobilyacılar Sitesinin, Yapı Kooperatifi’nin işleyişi, gidişatı ve geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

 

İstişare toplantısına, Elazığ Ticaret Sanayi Odası  Başkanı Asilhan Arslan, ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, Mobilyacılar Dernek Başkanı Muhammed Fethi Dilek ve ELSAD üyeleri katıldı.



BAŞKAN ARSLAN:  'BİZLER BU DERNEKTE ORTAK FİKİRLERLE BİRLİKTEYİZ'

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, toplantıda Sivil Toplum Örgütlerinin öneminden bahsederek” Elazığ’da hep sivil toplum örgütlerinin fazlalığından dolayı hep bir şikâyet vardır ama sivil toplum örgütlerinin fazlalığı ve bu kadar nitelikli yapısı bence Elazığ’ın en büyük değerlerinden biridir. Bizler birçok dernekte üyeliği olan insanlarız ve her birinde kaynaşarak ortak fikirlerle birlikteyiz, bazen fikir ayrılıkları ile birlikte ortak fikirleri bulmak şehirle alakalı emek sarf etmek, gayret sarf etmek niyetiyle bu derneklere üyeyiz. Bu konuda da Elazığ Stratejik araştırma derneği gerçekten Elazığ’ın en değerli derneklerindendir. “ dedi.

'ELAZIĞ HER GEÇEN GÜN BİR PROJE KAZANIYOR'

Başkan Arslan; Elazığ TSO olarak Mobilyacılar Sitesine destek verdiklerini belirterek;” Bugün yine şehrin gündemi ile alakalı konuları değerlendirme fırsatı bulacağız. Özellikle Mobilyacılar Sitesi anlamında Mehmet Fethi Dilek Başkanımızın yürüttüğü çok değerli çalışmalar var. Murat Erdoğan bu çalışmalara destek veriyor. Biz de tüm Ekonomi STK’ları Elazığ Ticaret Sanayi odası ve diğer tüm Ekonomi STK’larımız ile birlikte Elazığ ekonomik platformundaki tüm başkanlarımız ile bu süreçlere destek veriyoruz. Bu verilen desteklerle de Elazığ her geçen gün bir proje, bir yatırım kazanıyor. “ diye konuştu.

“PROBLEMLERİ ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA GAYRETLER SARF ETTİLER”

Yapılan yatırımların kazanıma dönüşmesinin memnun ettiğini belirten Başkan Arslan;” Ben tüm başkanlarımıza ve değerli üyelerin verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum Murat Erdoğan Başkanımız deprem sonrası döneminde halkımızın yanında durarak gerek ilin yöneticilerine ufuk olma onlara fikir verme anlamında gerekse sonradan oluşan tüm problemleri çözümü noktasında gayretler sarf ettiler. Hatta bunları bir yazılı kitap haline getirdiler. Kendilerine o emeğinden dolayı teşekkür ediyorum.

BAŞKAN ERDOĞAN: BİR ÇOK PROJEDE BAŞKAN ARSLAN’IN DESTEĞİ VAR

ELSAD Başkanı Av.  Murat Erdoğan ise, Ticaret Odası Başkanı Asilhan Arslan kendilerine vermiş oldukları destek dolayı teşekkür ederek; 'Ticaret Odası Başkanı Asilhan Arslan bizleri misafir ettiler. Asilhan Arslan  Derneğimizin en kıymetli üyelerinden biridir. Ticaret ve Sanayi Odası’nın bütün imkânlarını derneğimize sunmuştur bugüne kadar yapmış olduğumuz birçok projede kendisinin de bizzat emeği ve katkısı vardır.” Dedi.

ÇOK GÜZEL MÜJDELER VERECEĞİZ

Bugüne kadar yaptıkları projelere değinen ELSAD Başkanı Erdoğan,” Elazığ Stratejik araştırmalar derneği bu noktaya gelmişse, buradaki üyelerimizin her birinin emeği ve katkılarıyla bu noktaya gelmiştir. Bizler bugüne kadar çok projeler geliştirdik.  Elazığ’ın ihtiyacı olan konulara değindik. Bunlarla ilgili çözüm önerileri geliştirdik. “ ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR PROJE

Birçok soruna çözüm getirdiklerini aktaran Başkan Erdoğan; “ Sanayisi, Siyaseti konularında  hem de deprem süreci sonrasında çok büyük faydalar sağladık. Bu çalışmalarımıza devam ediyoruz şu anda en büyük desteklerimizden birisi de Mobilyacılar Sitesidir. Elazığ için çok büyük bir proje. Mobilyacılar Dernek Başkanı Mehmet Fethi Dilek burada üyelerimize bununla ilgili bilgiler verecek. Bu önemli projeyi üyelerimize de tanıtmış olacak. “ diye konuştu.

BAŞKAN DİLEK: 'BÖLGE VE ŞEHRİMİZE ÇOK BÜYÜK BİR TESİS OLACAK'

Son olarak Mobilyacılar Dernek Başkanı Muhammed Fethi Dilek’de yaptığı açıklamada, Elazığ’a büyük bir proje kazandırdıklarını kaydederek; “ Yakın zamanda lansmanımız var. Tüm üyelerimiz tüm vatandaşlarımız davetlidir. Projemiz yaklaşık 12 yıllık bir hayaldi. Asilhan Başkanın ve Murat başkanın çok büyük bir desteği var, beraber bir yol yürüdük. Çok şükür şehrimize bu projeyi kazandırdık. Yakın zamanda da lansman var. Güzel bir tanıtım olacak. Bölge ve şehrimize katma değeri yüksek bir tesis olacak bütün vatandaşlarımız bu tesisten faydalanacak. Çok güzel bir alışveriş merkezi ve mobilyacılar Sitesi olacak. Yakın zamanda da bunu hep beraber göreceğiz açıklayacağız ben tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol