Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN DUMANDAĞ, TOGG FABRİKASININ AÇILIŞINA KATILDI

Türkiye’nin otomobili TOGG’un Gemlik’te bulunan üretim tesisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.

Fabrikanın açılış törenine Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da katıldı.

Açılış sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Dumandağ, “TOGG ile 100 yıllık rüyanın gerçeğe dönüştüğüne dikkati çekerek, Türkiye’mize yakışacak bir yatırım oldu. Fabrika inanılmaz güzel, inanılmaz yüksek teknoloji. Araba çok iyi. Gerçekten dünyadaki rakiplerin hepsinden çok daha iyi bir estetik ve teknolojik çizgiye sahip. Bu ülkenin bir vatandaşı olarak beni son derece büyük şekilde gururlandırdı. Kendimize inanıyoruz, ülkemize güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

TOGG'un daha da gelişeceğini vurgulayan Dumandağ , kısa sürede yollarda yerli ve milli aracın görüleceğini dile getirdi. Dumandağ, “TOGG'un ortaya çıkmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Oda ve Borsa Başkanlarına, iş dünyası temsilcilerine ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Başkan Dumandağ, açılış töreninde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Başkan Dumandağ, 2009-2013 yılları arasında Elazığ Valisi olarak görev yapmış olan şimdiki Yalova Valisi Muammer Erol’u ve 2017-2020 yılları arasında Elazığ Valisi olarak görev yapmış olan ve şimdiki Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol