Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Başkan İdris Alan’a Önemli Görev

Yönetim Kurulu Toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Yurtdışındaki ilk Türk Ticaret ve Ofis Merkezi'ne sahip olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi iştiraki olan 'TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezleri A.Ş'de Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim. TOBTİM Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ender Yorgancılar başkanlığında ilk Yönetim Kurulu Toplantımızı, gerçekleştirdik. Elazığ iş dünyasının temsil gücüne katmış olduğu değerden ötürü TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezleri A.Ş., ihracatın artırılması için yerinde ve doğrudan pazarlama yapılması misyonu ile Arkadia Türk Ticaret Merkezi (TTM) Moskova projesini hayata geçirmek üzere Nisan 1998’de kurulan ve Türkiye’nin en büyük meslek kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) kurumsal desteği ile TOBTİM tarafından kurulan Arkadia TTM, ülkemizin yurtdışındaki ilk ticaret ve ofis merkezi olma özelliğini taşımaktadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol