Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN IŞIKVER, MHP’NİN 53. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Alparslan Türkeş liderliğinde kurulan Türk siyasi hayatının önemli kurumlarından Milliyetçi Hareket Partisi, 53 yaşına girdi. "Türk milliyetçiliği fikrinin siyasi temsilcisi" olarak nitelendirilen parti, 8-9 Şubat 1969'da Adana'da yapılan büyük kurultayda, Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin adını MHP olarak değiştirmesiyle kuruldu.

O günden günümüze kadar Türk siyasetinin en önemli partilerinden olan Devlet Bahçeli liderliğindeki MHP, Cumhur İttifakı’nda yoluna devam ediyor.

MHP’nin kuruluş yıl dönümüyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver; “Milliyetçi Hareket; namusumuzdur, onurumuzdur, şerefimizdir, gururumuzdur, yuvamızdır, davamızdır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk milletinin varlığı, huzuru, birliği, bekası için en ağır sosyal ve siyasi bedeli ödeyen davamız, vatan ve dava uğruna nice şehitler vermiştir.

Fedakârlıklarla, acılarla ve şehadetlerle yarım asra gururla geldik.

Ülkemizi bayrak, Türklüğü yıkılmaz kale bildik. Bu duygu ve düşüncelerle, 53 yıllık tarihi boyunca siyasi çizgisinden çıkmayan bir partinin mensubu olmanın onuru ve gururunu yaşıyor, başta Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün dava arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol