Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Kangal'da 19 Mayıs Mesajı!

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av.Mehmet Kangal, mesajında; 

"Türk ve dünya tarihine yön vermiş, istiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs 1919 Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde tüm yokluklara rağmen iman, azim ve heyecanla kenetlendiği önemli ve tarihi bir gündür. Bu mücadeleyle milletimiz, düşman boyunduruğu altına girmeyi reddederek , hürriyeti tercih etmiştir. Yokluk ve bütün imkansızlıklar altında milletçe verilen bu önemli ve büyük mücadele azim ve kararlılıkla sonuçlanmış, işgal kuvvetleri karşısında vatanın bütünlüğü, milletin bağımsızlığı tarihte eşine az rastlanır bir duyguyla savunulmuştur.

Bağımsızlığını büyük bir mücadele ile kazanan bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak olanlar da geleceğimiz olan gençlerimizdir.

Bu değerli emaneti yaşatmak ve gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak ise en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur.

Bu tarihi günün yıl dönümünü kutlamanın sevinç ve gururu ile , bağımsızlık savaşımızın mimarı Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını, kurtuluş savaşı şehit ve gazilerimizi, devlet, millet, dini ve canından aziz bildiği vatanı için gözünü kırpmadan şehadete koşan vatan evlatlarını rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol