Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Başkan Kangal'dan Çağrı!

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal Elazığlı vatandaşlara çağrıda bulundu. Başkan Kangal, “Çadırları ilgili kuruluşlara ya da ihtiyaç sahiplerine teslim etmeye davet ediyorum” dedi.

Kangal, “Geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız acı depremlerin ardından, bölgede oluşan yardım ihtiyaçları tüm vatandaşlarımızca büyük bir fedakârlıkla karşılanmış ve halen de karşılanmaya devam etmektedir. Bu süreçte özellikle Elazığlı hemşerilerimiz tarafından ilk günden itibaren gösterilen olağanüstü yardım seferberliği gerçekten memleketimiz adına övünülesi bir durumdur. Yapılan bu yardımların akabinde şu an itibariyle bölgeden tarafımıza ulaşan bilgilere göre en öncelikli olarak çadır ihtiyacının bulunduğu anlaşılmaktadır.” dedi.

*ÇADIRLARI İLGİLİ KURULUŞLARA YA DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TESLİM ETMEYE DAVET EDİYORUM

Elazığlı olarak yine büyük bir görev düştüğüne dikkat çeken; “Çadır bulamayan depremzedelerin bir kısmı, ya sıkışık bir şekilde başkalarının çadırlarında kalmakta ya da dışarıda kalamadıkları için mecburen evlerine girerek, devam eden depremler nedeniyle canlarını tehlikeye atmaktadırlar. İşte bu noktada Elazığlı olarak bizlere yine büyük bir görev düşmektedir. 2020 depremi sonrasında AFAD ya da diğer kuruluşlar tarafından Elazığ’da dağıtılan ve halen elinde çadır bulunan vatandaşlarımızı, bu çadırları ilgili kuruluşlara ya da ihtiyaç sahiplerine teslim etmeye davet ediyorum. Teslim edeceğimiz her çadırın, bu soğuk ve zor günlerde bir depremzede aileye yuva olacağı bilinciyle, yardımsever Elazığlı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol