Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KÜRÜM: YOL HARİTAMIZ BELLİ!

Başkan Kürüm, "Her şey gibi bu büyük davanın mensubu olmak da bir nasip işidir. Hamdolsun bizler AK Gençlik olarak kendi sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmenin mücadelesini veriyoruz.

Görev aldığımız süre boyuncada Partimizi Elazığ'ımızda her alanda temsil etmeye gayret gösteriyoruz. 2023 yılı yapılacak olan seçimlere güçlü bir teşkilat, güçlü bir gençlik olarak hummalı bir şekilde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

AK Parti, derdini, sıkıntısını, rahatlıkla anlatan çözüm isteyenin evidir. Partimizin kapısı gençlerimize sonuna kadar açıktır.

Kimseyi ötekileştirmeden her kesimin yanındayız. Muhalefetin yalan ve iftiraları karşısında etik kuralları çerçevesinde doğruyu savunmaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımızı aziz şehrimizde en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğiz. İşimiz vaktimizden çok. Birlikte yol yürüdüğüm dava arkadaşlarımla, heyecanı yüksek, dinamik bu gençliğimizle bir kez daha gurur duyuyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol