Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google seçim Elazığspor SARIÇİÇEK

Bu haber kez okundu.

Başkan Öztürk’ten, Koca’ya ziyaret!

Haber: Dilek Yıldırım

Elazığ-Palu Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanı Semahat Öztürk, yaklaşan yerel seçimler öncesi Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca’yı ziyaret edip, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ÖZTÜRK : GÜNDEME İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE VE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

Başkan Semahat Öztürk, seçim çalışmaları dolayısıyla yoğun olarak ilçeye bağlı köyleri gezip seçmenlerle bir araya geldiklerini, ziyaretler kapsamında Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca’yı ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunmak istediklerini dile getirdi. Başkan Öztürk; “Yaklaşan yerel seçimler öncesi  Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulunduk. Bizi samimi bir şekilde karşılayan Sayın M.Nafiz Koca’ya teşekkür ederiz.”dedi.

Başkan Semahat Öztürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca ise Elazığ-Palu Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanı Semahat Öztürk’e çalışmalarında başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol