Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları: "AK Parti, güçlenen Türkiye’nin adıdır"

Vatandaşları dinleyen ve 14 Mayıs Seçimleri için destek isteyen Başkan Şahin Şerifoğulları, akşam da AK Parti İl Teşkilatı tarafından Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen "Birlik ve Beraberlik Buluşması"na katıldı. Yoğun bir katılımla düzenlenen buluşmaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet,  AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Elazığlıların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Şerifoğulları’nın konuşması da alanı dolduran gençlik tarafından sık sık sevgi sloganlarıyla kesildi.

Başkan Şerifoğulları konuşmasına Elazığ’da yaşanan 24 Ocak depremi sonrasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve Bakanların yerinde yoğun çalışmalarıyla Türkiye’de örnek sayılan kentsel dönüşüm çalışmalarının hayata geçirildiğini ifade ederek, “Mustafapaşa, Rüstempaşa, Abdullahpaşa, Kızılay ve Sürsürü Mahallelerimizde yerinde kentsel dönüşüm çalışmasını hayata geçirdik. Görmüş olduğunuz bu yapılarda Cumhurbaşkanımızın, Bakanlarımızın, devlet kurumlarımızın ve AK kadroların alın teri var emeği var.” dedi.

“AK Parti eser ve hizmet siyasetinin adıdır.” diyen Başkan Şerifoğulları, “AK Parti güven ve istikrarın adıdır. AK Parti sahip olduğu vizyon ve misyon ile bir siyasi parti olmanın çok ötesinde milleti için varlığını sürdüren, daha da ötesinde dünyanın en ücra köşesinde dahi olsa mazlum için umut olan bir harekettir. Daima devlet ve millet menfaatini ön planda tutmuş, 2002 yılından itibaren milleti için milletiyle birlikte büyümüş, milletiyle omuz omuza, kol kola, el ele, gönül birlikteliğiyle yürümüş kutlu bir yürüyüşün adıdır. AK Parti, halkın değerlerini yücelten, inandığı gibi yaşamanın önündeki engelleri bir bir kaldıran iradenin adıdır. AK Parti, her türlü engellemelere ve saldırılara rağmen büyüyen, güçlenen Türkiye’nin adıdır.” diye konuştu. 
AK Parti iktidarıyla ülkeye sağlanan kazanımların devamı noktasında 14 Mayıs Seçimleri'nin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Başkan Şerifoğulları, konuşmasını şöyle sürdürdü: “14 Mayıs’ta sandıkta önümüzde öyle bir pusula olacak ki; 
bir tarafta eser ve hizmet siyaseti, diğer tarafta yıkım ve takoz siyaseti olacak.

Bir tarafta güven ve istikrar, diğer tarafta 90’lı yılların kaotik koalisyon günleri olacak.

Bir tarafta terörün her türlüsünün önünü kesmiş, ‘29 Ekim 1923’te Türkiye’nin dağlarında bir tane PKK’lı terörist kalmayacak.’ diyen babayiğitler, diğer tarafta terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler olacak.
Bir tarafta 86 yıllık özlemimizi dindirerek Ayasofya’mızı Ezan-ı Muhammediye ile buluşturan milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, diğer tarafta seccadeye ayakkabı ile basabilenler olacak.

14 Mayıs Seçimleri'yle birlikte ya Kandil’deki Karayılanlar sevinecek ya da başka çocuklar ağlamasın diye şehadete koşan kahraman şehidimiz Fethi Sekin’lere gece gündüz dua edenler sevinecek. 14 Mayıs akşamı ya FETÖ’cüler ve 15 Mayıs’ta biletlerimizi aldık geliyoruz diyen Emre Uslu’lar sevinecek,  ya da 15 Temmuz gecesi vatanı için bayrağı için ezanı için şehadete koşan serdengeçtiler sevinecek.

14 Mayıs gecesi ya terör örgütüne göz kırpıp mitinglerde zafer işareti yapan İmamoğlu ailesi sevinecek, ya da sadece başörtüsü taktı diye üniversitelere alınmayan, mağdur olan ve potansiyel bir tehlike olarak görülen ve bugün bizim Genel Başkan Yardımcılığımızı yapan Leyla Şahin Usta’lar sevinecek. Allah’ın izniyle biz sevineceğiz, 14 Mayıs’ta zafer bizim olacak. Bunun için 14 Mayıs’a kadar çok çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp, sıkmadık el bırakmayacağız.”
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol