Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları Oyunu Kullandı

Vali Mehmet Lütfullah Bilgin İlköğretim Okulu’nda eşi Arzu Şerifoğulları ile birlikte oyunu kullanan Başkan Şerifoğulları “Ülkemizde bugün yaklaşık 60 milyon insanımız tercihlerini kullanacaklar. Yerelde ilimizde ise 432 bin seçmen bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanını seçmek için sandığa geliyorlar” dedi.

“ TOGG’UMUZLA OY KULLANMAYA GELDİK”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu kullanmak için okula makam aracı TOGG ile gelen Başkan Şerifoğulları, “Türkiye yüzyılına ilk adım atabilmek için Türkiye’mizin ilk yerli ve milli aracı olan TOGG’umuzla oy kullanmaya geldik. Ülkemiz özellikle son 21 yılda büyük bir dönüşüm ve gelişim gerçekleştirdi. İHA ve SİHA’larımız, TOGG’larımız, ATAK’larımız, HÜRKUŞ’larımız Gabar’daki petrolümüz, Karadeniz’deki doğalgazımız ile birlikte bölgede söz sahibi olduk, dünyada biz de varız dedik. Dünyada kendi kendine yetebilen ender ülkelerden biri haline geldik. Bugün de bu kazanımların devamı noktasında eşim ve çocuklarımla birlikte oy kullanmaya geldik.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol