Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk yenıufuk yeniufuk gazetesi Şehir Meclisi Şehir Hastanesinde Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti Durduruldu Şehir Merkezinde Yılan Paniği

Bu haber kez okundu.

Başkan Türkoğlu’ndan Bayram Uyarısı!

 ÖZEL HABER: GÜLÇİN TURGUT

Bayram için hazırlık yapan Elazığlıların uğrak yeri olan berber ve kuaförlerde yoğunluklar oluşmadığını söyleyen Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, vatandaşların özellikle hazırlıklarını son güne bıraktığını söyleyerek, kuaför randevularını son güne bırakmamaları konusunda uyardı.

PAZAR VE SALI GÜNLERİ DE AÇIK OLACAK

Arife günü berber ve kuaförlerde yoğunluk yaşanmaması için tıraş olmak isteyenlerin randevularını birkaç gün öncesine almaları tavsiyesinde bulunan Başkan Türkoğlu, “Bayram yaklaştı fakat bir yoğunluk yok. Bütün vatandaşlarımıza işlerini son güne bırakmaması konusunda tavsiyede bulunuyoruz. İki tarafın da memnun olabilmesi için son günlere bırakmamakta yarar var. Müşterilerimizden bir ricam var, Arife Günü’nde yoğunluk yaşıyoruz. Lütfen o gün yoğunluk yaşamamak için son güne bırakmasınlar. Berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin daha iyi bir hizmet verebilmek için izin günlerinde pazar ve salı günleri de açık olacak.”dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol