Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Baskil’de,  Zincir Marketlere Denetim

Baskil İlçe Kaymakamlığı son zamanlarda zincir marketlerdeki fiyat artışı ve sürekli kabaran etiket sorunu nedeniyle denetimlerde bulundu.

Reyonda başka kasada başka olan fiyat etiketleri sürekli kabaran üst üste yeni fiyat etiketi yapıştırılan ürünler vatandaşı bezdirdi. Vatandaşlar bu sorunlu durumun bitmesi adına özellikle bu oyuna başvuran zincir marketlerin çok daha sık denetlenmesi gerektiğine dikkat çekiyorlar.

Bu konuda harekete geçen ilgili kurumlar; çalışma alanlarında denetimleri artırarak, vatandaşların tüketici haklarının korunmasında daha kararlı olacaklarının mesajını verdi. Baskil İlçesi’nde de zincir market denetimi bir hayli arttı. Baskil Kaymakamlığı’nın resmi twitter hesabında; “ Zincir marketler olarak bilinen ve ilçemizde faaliyet gösteren BİM, A101 mağazalarının denetimlerini Baskil Kaymakamlığı olarak ilgili kurumlarımızla gerçekleştirildi” bilgileri yer aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol