Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, “Kılıçdaroğlu gibi Gürsel Erol’da bütün tuşlara basıyor!”

Cumhur ittifak ortak partisi olan Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, “Seçimin ikinci tura kalmasıyla birlikte hepten dengesizleşen Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’na paralel biçimde Elazığ CHP Milletvekili Gürsel Erol’un yaptığı açıklamalarda da akıl almaz bir telaş göze çarpmakta.” dedi.

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Cumhur İttifakımızın Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yıpratma ihtimali taşıyan her konu, her başlık hiçbir tutarlılık kaygısı gözetilmeksizin öne sürülmekte. Muhalefet liderlerinden, milletvekillerine kadar hummalı bir karalama seferberliği göze çarpmakta. Elazığlıları sözde iktidara gelecekleri hayaliyle bakan vereceğini söyleyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol hayal dağıtmaya devam ediyor. Gürsel Erol, senin liderin ve cumhurbaşkanı adayın Kılıçdaroğlu seçilemeyecek ve iktidara gelemeyeceksiniz. Bunu sen de çok iyi biliyorsun bizde. O yanındaki Bakan adayında iyi biliyor sözde ortak partilerinde. Tamam muhalifsiniz, bu iktidarın değişmesini istiyorsunuz ama bunu sen ve ortakların birlikte bu kadar seviyesiz bir tarzda yapmak hiç mi zorunuza gitmiyor? Yaptığınız her açıklamayla biraz daha çirkinleştiğinizi görmüyor musunuz? Gürsel Erol partin CHP, İP, HDP, Deva, GP ve Saadet Partisi’nin temsilcileri ile izlediğin yanlış siyasetin neticesinde yaşanacak muhtemel bir hezimetin bedelini şu veya bu şekilde ödemek durumunda kalacaksın. Bundan kaçış yok.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol