Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

BBP ELAZIĞ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI ATAMASI YAPILDI

Büyük Birlik Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Berat Bulut'un yetki belgesi bir dizi program için Malatya'da bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut ile Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Emrah Aktağlı tarafından Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı binasında takdim edildi.

Takdim töreni sonrasında açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, İl Başkanı Aktağlı ve teşkilatının çalışmalarını yakından ve takip ettiklerini ve bu konudaki memnuniyetlerini ifade ederken yeni atanan BBP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Berat Bulut'a ise başarı dileklerini iletti.

Daha sonra söz alan BBP Elazığ İl Başkanı Aktağlı ise 2023 seçimlerinin Büyük Birlik Partisi camiası için önemine vurgu yaparak konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Yaklaşan 2023 seçimleri vesileyle eksik olan ilçe kongremizi ve akabinde Merkez İlçe kongremizi yapmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altına kendi isim ve amblemimizle mücadelemizi sürdüreceğiz Dolayısıyla bu süreçte hem ilçelerde hem de il bazında üye atışlarımız devam etmektedir. Son bir yılda ülke genelinde % 400 oranında artan üye sayılarımıza katılımlar devam etmektedir. Bizlerde Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Teşkilatı olarak çalışmalarımıza büyük bir öz veriyle devam edeceğiz inşallah."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol