Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

“Bir Temsilcinin Olmaması Büyük Eksiklik!”

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mehmet Gül, ilimizde bugüne kadar 26 bin konut üreten ve 6 Şubat depremi sonrası da ilk etapta 3.500 konut yapmayı planlayan TOKİ'nin bir temsilcisinin olmamasının önemli bir eksiklik olduğunu ifade etti.

24 Ocak 2020 depremi sonrası hak sahiplerine verilmek amacıyla ilimizin birçok bölgesinde 26 bin konut yapan TOKİ’nin vatandaşın şikâyet, öneri ve taleplerinin alındığı bir ofisinin olmamasının önemli bir eksiklik olduğunu dile getirdi.
Gül; “İlimizde yaşanan 24 Ocak 2020 depreminin ardından TOKİ tarafından depremzede hak sahiplerine verilmek üzere 26 bin konut yapıldı. 6 Şubat depremlerinden bu konutların hiçbir hasar almadan çıkması elbette memnuniyet verici.

TOKİ tarafından yapılan binaların sağlamlığını takdir etmekle birlikte yapılan bazı teknik hataların ifade edileceği ve bundan sonraki konutlarda bu sorunların yaşanmaması adına TOKİ yetkililerin bilmesi gereken konularla ilgili herhangi bir muhatap bulunmamakta. Konutlarla ilgili sadece yüklenici ve müşavir firma yetkililerinin muhatap olunması, sorunların çözülmesine katkı sunmadığı gibi sonraki projelerde değerlendirme ve önlem alınması gibi bir fayda sunamamaktadır.  Bu problemlerin giderilmesi amacıyla TOKİ tarafından ilimizde kurumsal bir ofis açılarak gelen şikâyet ve taleplerin Başkanlığa iletilmesinin sağlanması, sadece ilimizde değil deprem yaşayan 11 ilde yapılacak konutlardan memnuniyet derecesini yükseltecektir.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol