Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

BİTCOİN DEĞİL, ALTINI TERCİH EDİN

Enflasyon korkularının hâkim olduğu bir ortamda yatırımcıların Bitcoin yerine altını tercih etmelerini öneren Erol Kuyumculuk İşletme Sahibi İş İnsanı Mehmet Ali Erol, uzun vadeli yatırımlar için altının uygun ve güvenli bir yatırım aracı olduğunu vurguladı.

ÖZEL HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığ’ın tanınmış kuyumcu esnaflarından ve İş İnsanı Mehmet Ali Erol, kripto para ve altın piyasasında son dönemde yaşanan gelişmeler hakkında yapılan gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

Herhangi bir merkez bankası veya hükümet tarafından kontrol edilemeyen kripto paraların, dünya genelinde büyük bir popülariteye kavuştuğunu belirten İş İnsanı Erol, Bitcoin başta olmak üzere kripto paralar konusunda yatırımcılara uyarılarda bulunarak; “Bir çok dijital para platformlarının çoğu battı, dijital yatırımlar regüle edilmiyor, dolayısıyla da bu dünyada yatırımcıyı koruyacak tedbirler çok sınırlı. Altın her zaman güvenli limandır, her zaman kazandırmıştır” dedi.

 TÜRK MİLLETİNİN OLMAZSA OLMAZI

​Altın fiyatları yüksek olsa da vatandaşların yatırım aracı olarak altından vazgeçmemelerini tavsiye eden Elazığ’ın tanınmış kuyumcu esnaflarından İş İnsanı Mehmet Ali Erol, altın fiyatları savaştan dolayı inişli çıkışlı. Altın her zaman güvenli limandır. Bu sektörde 40 yıllık bir geçmişimiz var altın her zaman Örfümüzde, adetlerimizde, geleneğimizde, hem takı anlamında,  hem de değer anlamında Türk milletinin olmazsa olmazı olmuştur.” dedi.

ALTIN DÜNYANIN HER YERİNDE STANDARTTIR

Altına yapılan yatırımın hiçbir zaman kaybettirmeyeceğini işaret eden Erol, “Uzun vadeli yatırım düşünüyorlarsa altın her zaman kazandırmıştır. Biz her zaman en iyi yatırım olarak insanlara tavsiye ediyoruz. İnsanlar her zaman altına güvensinler. Uzun vadeli düşündükleri zaman dövizdense, kripto paralardansa altını tercih etsinler. Altını dünyanın neresine götürürseniz götürün değeri standarttır. Ama bir Dolar’ın, Euro’nun değişme durumu oluyor.” diye konuştu. 

ALTIN, YATIRIMCI İÇİN BULUNMAZ BİR GELİR KAYNAĞIDIR

Dünya üzerinde ekonomik sistem oluşmaya başladığından beri vazgeçilmez bir değer olan altının, en önemli yatırım araçları arasında ilk sıralarda yer aldığını işaret ederek Erol, “Yılsonu olmasından dolayı altın yükselişini sürdüreceğini düşünüyoruz. Çünkü altın, sürekli bu iniş ve çıkışına devam eder.  Altın fiyatı çok yüksek olunca insanlarda 'altın düşer mi?' korkusu oluyor. Altın düşer mi? diye korkmayın ve altın sürekli yükselişini sürdürür. Altın, yatırımcı için bulunmaz bir gelir kaynağıdır ve en güvenli limandır.“ ifadelerini kulandı.

KRİPTO PARALARDAN UZAK DURUN

Sanal dünyanın şifreli para birimi Bitcoin’in değer kaybettiğine dikkat çeken Erol; “Dijital paralar günümüzün yeni trendi ama bu paralar pek çok ülkede kuşku ile karşılanıyor. Çünkü bu ürünlerin ardında bir kuvvet, bir dayanak yok. Mübadeleye imkân tanımıyorlar. Kısa vadede zengin olma beklentisiyle bu para birimlerine yatırım yapılmamalı. Bir çok dijital para platformlarının çoğu battı. Ne olduğunu insan çok bilmiyor ama altın her zaman sağlam yatırımdır.” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol