Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

BORDO-BEYAZLI EKİP, GÖZÜNÜ LİGE ÇEVİRDİ

Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisa FK’ya elenerek gözünü  lige çeviren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ FK  11. Hafta maçında A. Alanya Kestelspor’u ağırlayacak. 13 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak olan maçta Kocaeli Bölgesi’nden Tunç Özdemir düdük çalacak. Özdemir'in yardımcılıklarını İzmir Bölgesi'nden Hasan Hüseyin Yazıcılar ile Balıkesir Bölgesi'nden Volkan Esen yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Bursa Bölgesi'nden Mülazım Argız görevlendirildi. 

*ÖZCAN ŞAHAN KIRMIZI KART CEZALISI

Ligde oynadığı son 3 maçtan 1 mağlubiyet 2 beraberlik alan 23 Elazığ FK karşılaşmayı kazanıp alt sıralardan kurtulmak istiyor. 23 Elazığ FK bu sezon  oynadığı karşılaşmalardan 1 galibiyet 3 beraberlik 5 mağlubiyet alırken konuk ekip Alanya Kestelspor bu sezon 5 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Alanya Kestelspor deplamanda oynadığı son 4 maçtan da beraberlik ile ayrıldı. Ev sahibi 23 Elazığ FK'de Özcan Şahan kırmızı kart cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. 23 Elazığ FK'de Gökhan Erdöl 6 golle takımının gol yükünü çekerken Alanya Kestelspor da Muhammet Erdem 5 golle takımının en golcü ismi oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol