Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

"BU BİR REFERANDUM!"

ÖZEL- HABER: GÜLÇİN TURGUT

28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için geri sayım devam ederken İyi Parti Elazığ İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Gazetemize seçim süreli hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sandığa gidecek seçmene çağrıda bulunan Başkan Gürgözeler,"Hemşerilerimize sesleniyorum. Bu fırsatı değerlendirsinler iş işten geçtikten sonra yapılacak hiçbir şey olmuyor." dedi.   Millet İttifakı'nın terör örgütleriyle işbirliği yaptığı iddialarının bilinçli bir algı operasyonu olduğunu söyleyen Başkan Gürgözeler, "Sandık başına gidin oyunuzu gönül rahatlığıyla kullanın." dedi.

"KILIÇDAROĞLU İPİ GÖĞÜSLEYECEKTİR VE SEÇİLECEKTİR "

Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı seçileceğini söyleyen Başkan Gürgözeler, "6’lı Masada uzun süredir çalışmalar devam ediyordu. Özellikle de 6 Masa Türkiye'nin en büyük problemi olarak gördüğümüz sistem değişikliği noktasında çalışmalar yapıyordu. İlk turda çoğunluk temin edilemediği için ikinci tura kaldı seçimler.  İnşallah ikinci turda Millet İttifakı'nın Adayı Sayın Kılıçdaroğlu ipi göğüsleyecektir ve seçilecektir. Beklentimiz bu noktada." dedi.

"DESTEK BEKLİYORUZ "

28 Mayıs seçimlerinde seçmenin desteğini beklediklerini söyleyen Başkan Gürgözeler, "Bu fırsatı değerlendirsinler iş işten geçtikten sonra yapılacak hiçbir şey olmuyor. Geçmişte de gördük. Duygusal davranıyoruz ve sonucunda bedeli  çok ağır oluyor. Ülke için çok önemli bu seçim. Cumhurbaşkanlığı noktasında destek bekliyoruz." şeklinde konuştu.

DEĞİŞİKLİK ŞART

Mevcut sistemle Türkiye’nin geldiği noktaya dikkat çeken Başkan Gürgözeler, "Sokağa çıkıp görüyoruz, insanların yüzü gülmüyor.  Parlamenter sistemin sonuçlarını  görüyoruz.  Türkiye'de dengelerin yeniden kurulabilmesi için muhakkak başkanlık sisteminde değişiklik olması lazım. Kılıçdaroğlu'nun seçimi alması lazım. " İfadelerini kullandı.

"TÖRER ÖRGÜTLERİNE KARŞI TAVRIMIZ NET"

Başkan Gürgözeler, Cumhur İttifakı'nın, Millet İttifakı’nı terör örgütleriyle işbirliği yaptıkları yönünde söylemlerine ilişkin olarak da, "Siyasi gayeyle söylediler bunları. Bu asılsız, gerçek dışı propagandaya asla inanmayın. Bugüne kadar seçim çalışmalarında gördük ve her seçim de oluyor. Daha çok oy almaya yöneliktir. Biz birlikten beraberlikten yanayız.  Özellikle siyasilerin konuşmalarına çok dikkat etmeleri lazım. Bazen sırf siyaset uğruna, kendilerine siyasi rant elde etmek uğruna, bu tür söylemlerden kaçınmaları lazım. Türkiye'yi tehdit eden terör konusunda da herkesin tavır içinde olmaları gerekir. Sayın Kılıçdaroğlu'da son zamanlarda bu konularda kesin tavrını ortaya koydu." dedi.

"BİZ BİRLİKTEN BERABERLİKTEN YANAYIZ"

Ülkenin huzuru için birlik ve beraberlik yana olduklarını söyleyen Başkan Gürgözeler, "Çok şehit verdik. Artık öyle oldu ki terörden etkilenmeyen doğuda, batıda, kuzeyde ülke genelinde neredeyse hiç kimse kalmadı. Herkes bir şekilde etkilendi. Biz birlikten beraberlikten yanayız.  Asla teröre de geçit vermeyiz herkesin içi rahat olsun.” diye konuştu.

"DEVLET HER ŞEYİN BAŞIDIR"

Devlet ile hükümet arasındaki farkı anlatan Başkan Gürgözeler, ülkeyi yıpratan, ulusal birliği bozan tüm tehditlere önce devletin izin vermeyeceğine dikkat çekerek, "İnandığımız, gördüğümüz, bildiğimiz şu var. Bizim devletimiz var. Devlet her şeyin başıdır. Devlet hükümetin de başıdır. Devlet bu ülkenin esas bekçisidir.  Kesinlikle devletimiz taviz vermez. Devlet kim? İşte bizleriz, işte sizlersiniz, . Hiçbir şekilde taviz verilmez. Çalkantı olur ama günü geldiği vakit de gereken neyse yapılır. Geçmişten beri hep öyle olmuştur. Türk tarihine baktığınız vakit ta Orta Asya'dan günümüze gelinceye kadar bu tür badirelerden çok geçmişiz. Dağılma dönemine de girmişiz ama o devlet dediğimiz dinamik yapının gücüyle bu millet dağılmaktan kurtulmuştur.  Rabb'imin izniyle,  bu tür şeylere fırsat verilmeden insanlarımız duyarlılık içerisinde hareket edeceklerdir." dedi.

"SANDIK BAŞINA GİDİN OYUNUZU RAHAT KULLANIN"

Servet Gürgözeler; Millet İttifakı'nın terör örgütleriyle işbirliği yaptığı iddialarının bilinçli bir algı operasyonu olduğunu söyleyerek,  "Sandık başına gidin oyunuzu rahat kullanın. O siyasi söylemler hayata geçmez. Bu ülkenin insanları inançlıdır. Biz bir Müslüman ülkeyiz. Yüce peygamberimizin hadisi şerifleri bizim için çok önemlidir. 'Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır' demiştir yüce peygamber. Şimdi herkes bu düsturla hareket edecek. Bu düsturdan da taviz vermeyecek. Ve Allah'ın izniyle de Türkiye gücüne güç katarak hedeflediği noktaya gelecektir." diye konuştu.

SEÇİM SONRASI KURULTAY KARARI

 24-25 Haziran'da partinin 3'üncü Olağan Kurultayı'nın gerçekleştirileceğini  söyleyen Başkan Gürgözeler, "Yapılacak olan kurultay tamamıyla normal bir kurultayımız. Genel Başkanımızın talimatıdır. Bir araya gelinecek eksikler, yanlışlıklar gözden geçirilecek bir takım tedbirler alınacak ve yola devam edilecektir. Türkiye genelinde bir takım sıkıntılar yaşadık. Bir bedel ödedik. Siyasette kayıp da vardır, kazanç da vardır.” dedi

"İYİ PARTİ GÜÇLENEREK YOLUNA DEVAM EDECEK"

Parti olarak Genel Kuruldan güçlenerek yollarına devam edeceklerini kaydeden Başkan Gürgözeler, "İleriye yönelik düşündüğümüz vakit bu kurultaydan sonra İYİ Parti çok daha güçlenerek geçmişte yapılan eksikliklerden, hatalardan ders alarak yoluna devam edecektir. " ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol