Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Bulut: "Elazığ OSB’de 4 Büyük Tekstil Firması Yatırımı Olacak”

Milletvekili Bulut, Organize Sanayi Bölgesinde 5 yıl önce 5000 kişi bugün ise 11 bin 500 kişi çalıştığının altını çizdi.

“4 TANE BÜYÜK TEKSTİL FİRMASI YATIRIMI OLACAK”

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde 4 tane büyük tekstil firması yatırımı olacağını dile getirdi. Bulut, “6. Bölge teşviklerinden ilimizin yararlanmaya başlaması ile birlikte Organize Sanayi Bölgemiz müthiş bir gelişim ve büyüme gerçekleştirdi. Organize Sanayi Bölgemizde yaşanan dönüşüm ve değişimi gözle görmek mümkün. Son beş yılda 8 tekstil, 5 gıda, 2 beton ürünleri fabrikası, 1 adet çömlek fabrikası, 5 adet inşaat ürünleri üretim fabrikası, 2 adet güneş enerji sistemleri yardımcı malzemeler fabrikası, 5 adet tam donanımlı mobilya fabrikası, 5 gıda ürünleri fabrikası, 3 yapı kimyasalları fabrikası, 2 reklam ve tabela fabrikası OSB’mize kazandırıldı. Organize Sanayi Bölgemizdeki tüm yatırımcılarımız da sürekli iletişim halindeyiz. Yatırımcımızın önünü açmak ve yükünü almak bizim önceliğimizdir. Zaten OSB’ler bu hassasiyetlerle büyür. OSB’de yeni yatırımlar için yapılan tahsisler var. Bu yeni yatırım, yeni fabrika demek. Sırada 4 tane büyük tekstil firması yatırımı olacak. Bilindiği üzere yakın zamanda devasa kapasiteli Fantazi İplik Fabrikasını Elazığ’a yatırım yapmaya davet etmiştik. Yatırımcımız fabrikasını tamamladı. Çok yakında hizmet vermeye başlayacak. Hayırlı olsun” dedi.

“ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZDE BUGÜN 11.500 KİŞİ ÇALIŞIYOR”

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut yaptığı açıklamada; “OSB’miz kontrollü bir şekilde büyümesini devam ettiriyor. Beş yıl önce Organize Sanayi Bölgemizde 5000 kişi çalışıyordu. Bugün 11.500 kişi çalışıyor. Şüphesiz bu başarısından dolayı Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız Sayın Suat Öztürk’ü ve ekibini tebrik etmek gerekiyor. Değerli başkanımızla Organize Sanayi Bölgemize yeni yatırımcı kazandırmak, alt yapısını güçlendirmek ve ihtiyaçlarını karşılamak noktasında birlikte çalışıyoruz. Organize Sanayi Bölgemiz için birçok güzel işe birlikte imza attık. Bundan sonra da aynı hissiyat ve hassasiyetle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol