Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Çağrı Yasak Elazığspor'da!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Gakgo’ya Adıyaman’dan Forvet

Bordo-Beyazlı Temsilcimizde dış transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi Adıyaman FK’da forma giyen Çağrı Yasak ile prensip anlaşmasına vardı. İş imzaya kaldı.

TFF 3. Lig 1. Grup’un ikinci yarısına 1954 Kelkit Belediyespor deplasmanında aldığı 0-0’lık beraberlikle başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor’da, sıkıntı yaşanan mevkilerin başında forvet geliyor. Ömer Faruk’un halen Elazığ’a dönmemesi ile bu bölge için en az 2 isimle anlaşmak isteyen Bordo-Beyazlı ekibimiz; Adıyaman FK’dan Çağrı Yasak ile her konuda anlaştı. Ufak tefek pürüzlerin giderilmesi halinde Tecrübeli golcü Ligin 2.Yarısı’nda Bordo-Beyazlı Formayı giyecek.

Çağrı Yasak Kimdir?

1999 Kırklareli doğumlu olan Çağrı, Tarsus İdman Yurdu ile başlayan profesyonel kariyerinde 1922 Konyaspor, Arnavutköy Belediyespor ve son olarak Adıyaman FK formaları giydi. Güneydoğu ekibinde 18 lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında bu sezon forma giyen Çağrı, 3 gol atma başarısı gösterdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol