Öne Çıkanlar google Elazığspor ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ a ya BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ

Bu haber kez okundu.

CAN, GÜVEN TAZELEDİ

Kongrede, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin, kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili hazırlanan videonun sunumu gerçekleştirildi.

  Video sunumunun ardından, halk ozanı aşık Zeki Erdali müzik dinletisi gerçekleştirdi.

“Kibirden ve Beklentiden Uzak Olmalıyız “

Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, kongrede yaptığı açıklamada; sadece Türkiye ile sınırlı olmadıklarını, milli birlik, beraberlik ve mukaddesat konusunda hassas olduklarını dile getirdi. Can, ” Sloganımız   gönüllerde ve dillerde yer etti.  Başka Türkiye yok, bir vücudun parçaları gibi kibirden ve beklentiden uzak olmalıyız” dedi.

“Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olalım”

ATGV Genel Müdürü Mehmet Kocatepe ise  yapmış olduğu açıklamada,  Derneğin çalışmalarını desteklemenin sorumluluğunu hissettiğini dile getirdi.  Kocatepe, “İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin altyapısını, Dernek Başkanımız Yücel Can Bey ile birlikte görüşüyorduk. Bu dönemde, daha büyüyerek hizmet edeceğimize inandığımı belirtmek isterim, Yücel Can Başkanımıza destek olalım, birlik ve beraberlik içerisinde olalım.” ifadelerini kullandı

“İlk Günkü Azim Ve Aşkla Yolumuza Devam Edeceğiz”

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, 2009 yılından beri kalıcı ve yoğun hizmetlerin pandemi gibi durumlar nedeniyle duraklama dönemine girdiğini, bir duraklama dönemi geçirdiklerini kaydetti. Can, “Ebediyete irtihal eden dernek üyelerimiz Merhum Zakir Taşdemir ve Ali Koplay başta olmak üzere, ebediyete irtihal edenlere, şehitlerimize rahmet dileriz. Aramıza katılanlara hoş geldiniz diyoruz. Havalesiz, bahanesiz bir şekilde bir vücudun parçaları gibi nerede kalmıştık diyerek, ilk günkü azim ve aşkla yolumuza devam edeceğiz.

Bu vesile ile derneğimize katkı ve katılımda bulunan Ağrı, Antalya, Gaziantep, Niğde gibi illerimizden sıcaklık getirenlere, Ankara’nın yoğun ve yağmurlu gündeminden, buraya teşrif eden idareci, bürokrat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve herkese kalbi şükranlarımızı sunarız. İyi ki varsınız.  Bu vesile ile sivil toplum kuruluşlarını destekleyen ve her zaman yanımızda olan Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekicİ’ye ve şahsında bütün temsilci ve çalışanlara da teşekkür ederiz. Kongremiz hayırlı olsun ve hayırlara vesile olsun. Biz birlikte güçlüyüz.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Güven TazelediCAN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol