Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

ÇİÇEK, MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Malazgirt Zaferi'nin 951.Yıl dönümü nedeniyle Eski MHP İl Başkanı Raif Çiçek,  MHP Genel  Başkanı  Devlet Bahçeli ile gerçeleştirdiği sohbet sonrasında yaptığı değerlendirmede Bahçeli'nin,  Malazgirt Zaferi’nin önemine vurgu yaptığını ve Vatanın bedeli şehadet ve gazilikle ödendiğini söyledi.

Raif Çiçek yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Türk tarihinin her bir döneminde, milli bekânın muhafazası için emsalsiz sorumluluklar üstlenmiş, en çetin imtihanları sabır ve vatanperverlikle geçmiş kahramanlık nişanesi aziz ecdadımızı hürmet ve rahmetle yâd ediyorum.

Malazgirt Zaferi'nin 951.yıl dönümünde Büyük Hakanımız Sultan Alparslan'a, kahraman neferlerimize, Büyük Taarruz'un 100.Yıl dönümünde de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Ülkü arkadaşlarına ve muhterem şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum. Zafer günümüz mübarek olsun. Vatanımız sonsuza kadar var olsun.

Salih müminlerin özelliğini taşıyan öncümüz ve liderimiz güzel insan Sayın, Devlet Bahçeli Bey'e Rabbim ‘den sağlık, sıhhat, huzur ve saadet içinde hayırlı uzun  ömürler diler, tüm kardeşlerime en içten sevgi ve saygılarımı sunarım. Hak hakikat ve doğruluk yolunda yürüyen insanların rabbim yar ve yardımcısı olsun’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol