Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Çöken Süs Havuzuymuş!

Olay ile ilgili bazı haber kaynakları “Meydanda çökme oldu” haber başlıkları şeklinde kamuoyuna duyurdular. 
Konu ile ilgili Gazetemize konuşan Firma Şefi Deniz Yegin, olayın yanlış haberler ile çarptırıldığını, meydanda her hangi bir çökmenin meydana gelmediğini ve Çöp aracının, ağırlığından dolayı kuru havuza düştüğünü söyledi
.

Elazığ Belediyesi’nin kent merkezinde  1 Ocak'ta hizmete açtığı 15 Temmuz Demokrasi Meydanının yapımı devam ediyor. Y

apımı devam eden meydanda, çalışan personellerden biri araç girişinin yasak olduğu kuru havuz bölgesinden geçti.

Aracın ağırlığından dolayı havuzun bir bölümünde çökme meydana geldi. Araç yaklaşık 1 metre derinliğindeki kuru havuza saplandı.

Devrilen temizlik aracı vinçle kaldırılırken, olay ile ilgili açıklamalarda bulunan Firma Şefi; “Herhangi bir çökme yok, konuyu yalan haberler ile çarpıttılar.” dedi.

“MEYDANDA ÇÖKME OLMADI KAMUOYUNU YANLIŞ BİLGİLENDİRDİLER”

Konu ile ilgili Gazetemiz Günışığı’na açıklamalarda bulunan Firma Şefi Deniz Yegin, Meydanda çökme olmadığını ve olayın bazı haber kaynakları tarafından kamuoyuna yanlış bilgi verildiğini söyleyerek, “Bizim 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapımı devam eden bir süs havuzumuz vardı, bu süs havuzu dediğimiz ise genelde kuru havuz diye hitap ediliyor. Kuru havuzun amacı ise renklendirme sistemi ve su gösteri şeklinde oyunlar oluyor. Ama bu kuru havuzu kimse göremiyor çünkü kaplamalı bir şekilde yapılmaktadır. Dolayısıyla bu kuruz havuz bölgesinde sadece insanların yürümesi lazım ve herhangi bir aracın ise girilmemesi gerekiyor. Bizim de personellerimizden biri, kuru havuz üzerinde çalışan ekip arkadaşlarımızın etrafında ki çöpleri çöp aracına hızlı bir şekilde atsınlar diye çöp aracını sürüyor ve kuru havuzu görmeyip üzerinden geçiyor, aracın yük ağırlığından dolayı da havuz çöküyor, olay bundan ibaret herhangi bir çökme yok konuyu yalan haberler ile kamuoyuna yanlış bilgi verilerek çarpıttılar.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol