Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

COŞKUN ÇAĞLAR DURAN, ARICAK İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Elazığlı vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, bu kapsamda Arıcak merkez ve köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Av. Duran, Elazığ’da tüm kesimlerden CHP’ye olan ilginin her geçen gün arttığını, ilçelerin de kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini söyledi.

Av. Duran, açıklamasında, “Bugün ekonomik durumun geldiği nokta içler acısı. Gittiğimiz her yerde ister vatandaş olsun ister esnaf bu durumundan dert yanmaktadır. Her ne kadar bu sorunu biz çözeceğiz diyenler olsa da bunun vatandaş nezdinde çok bir karşılık bulmadığını biz sahada görüyoruz. Alım gücünün yere çakıldığı, insanların araçlarını akaryakıt fiyatları nedeniyle kullanamadığını her gün dinliyoruz. A’dan z’ye her kaleme gelen zamlarla en büyük sıkıntıyı da çiftçimiz, üreticimiz yaşıyor. Tüm bunların yanında ilçelerimizde, köylerimizde pırıl pırıl yetenekli gençlerimiz bize işsizlikten dert yanıyor. Bizler eminiz, bunu sahadan da hissediyoruz ki yakın zamanda, bizlerinde iktidarın da bu sorunların tamamını ivedi bir şekilde ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol