Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Cumhur İttifakı mı Millet İttifakı mı diyecekler?

Cumhurbaşkanı seçimi ikinci turunun kilit ismi haline gelen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, kararını bugün açıklayacak. İlk turda yüzde 5,17 oy oranıyla seçim denklemini değiştiren Oğan’ın Cumhur İttifakı’ndan mı yoksa Millet İttifakı’ndan mı yana tavır alacağı merak konusu. Öte yandan ittifakın diğer bileşeni, seçimde yüzde 2,35 oy alan Zafer Partisi de ikinci turdaki tutumlarını 23 Mayıs’ta açıklayacak. 

TUTUMLARI NE OLACAK?

ATA İttifakı’nın dağıldığına dikkat çeken Sözcan, şunları söyledi: “Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz bugün görüşecek. Görüşmenin ardından Öz, tavrını kamuoyu önünde açıklayacak. Sinan Oğan ile Ümit Özdağ’ın tavrı merak ediliyor. Sinan Oğan’ın bazı şartları mevcut. Oğan bugün kararını açıklayacak. İbre Cumhur İttifakını gösteriyor. İkinci bir ihtimal de zayıf olmakla beraber Oğan tarafsız kalabilir, seçmenlerini serbest bırakacağı ve iradesine yönelik bir yönlendirme yapmayacağı söyleniyor. Kulislere göre Ümit Özdağ’ın tarafsız kalacağı söyleniyor. Şu anki tablo budur, gün içinde değişiklikler olabilir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol