Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı gayrimenkul  elazığspor tff

Bu haber kez okundu.

CUMHURİYET TARİHİNDE BİR İLK!

Etkinlikten olumlu izlenimlerle döndüklerini ifade eden DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal; “İlk kez bir parti muhalefetteyken “İktidara gelirseniz ne yapacaksınız?” sorusuna böyle kalın bir kitapla cevap veriyor.” dedi.

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Hafta sonu Ankara'da Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 22 Eylem Planını açıkladığı toplantıyı gazetemize değerlendiren İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, “22 Eylem Planı 3 taşıyıcı sütun üzerine duruyor. 1) Güçlü, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Ekonomi. 2) Özgür, Güçlü ve Mutlu bir Toplum. 3) Kaliteli Kamu Yönetimi, Saygın Ülke.” dedi.

DEVA Partisi olarak ülkeyi yönetmeye hazır olduklarını belirten Başkan Kangal, eylem planlarını hazırlarken sadece partililerden değil, birçok uzmanın görüşlerinden yararlanıldığını söyledi.

Deva Partisi iktidarının döneminde Türkiye'nin rahat bir nefes alacağını belirten Kangal, ilk kez bir siyasi parti olarak tarımdan, teknolojiye, ekonomiden, insan haklarına, ne yapacağına dair günü gününe yapılmış bir çalışmayı seçmenlere sunduklarını kaydederek; “Her şeyi açıkça mertçe söyledik, yazdık buraya.

Biz Allah’tan başka hiç kimseden korkmadan bu milletin önüne çıkıyoruz.” dedi.

“DEVA TÜRKİYE’Sİ” ETKİNLİĞİNDE GÖVDE GÖSTERİSİ

DEVA Partisi, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen “DEVA Türkiye’si” etkinliğinde gövde gösterisi yaptı.

Binlerce insan salona sığmayınca Genel Başkan Ali Babacan önce salonun dışındaki kalabalığa seslendi, ardından salonda kendisini bekleyen binlerle buluşarak büyük bir coşkuyla tüm Türkiye’ye seslendi.

HAZIRLADIĞIMIZ PLANLARDA BOŞ VAAT YOK

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av.Mehmet Kangal; hazırlanan eylem planları ile ülkeyi yönetmeye hazır olduklarını belirterek; “Hazırladığımız Eylem Planları ile ülkemizi içine düştüğü bu adaletsizlikten, ekonomik krizden, bataklıktan çıkaracak icraat listesi ile milletimizin karşısındayız. Söz uçar ama yazı kalır.

Vatandaşın boş söze artık karnı tok, sadece seçim dönemi kapılarını çalanlara güveni yok, açık artırmayla seçim vaadi verenlere itimadı yok.

Bizim hazırladığımız planlarda öyle boş vaat, açık artırma falan yok.

Hepsi gerçekçi hepsinin bütçesi hesap edilmiş. İktidar olmanın sorumluluğunu şimdiden sırtımızda omuzumuzda hissederek yaptık biz bu çalışmayı. Ve çok geniş kadrolarla bu çalışmayı yaptık. ‘Söyleyip geçelim.

Günü gelince bakarız ‘demedik.” dedi.

BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

İlk kez bir siyasi partinin, seçim tarihi açıklanmamışken hükümet programının uygulama detaylarını takvimiyle açıkladığını söyleyen Başkan Kangal; “Çok net iddia ediyorum: Cumhuriyet tarihinde böylesine hazır bir siyasi program olmadı. Evet, ilk kez bir siyasi parti, daha seçim tarihi dahi açıklanmamışken, en ufak detayına kadar çalışılmış bir hükümet programını açıklıyor. Böyle bir şeyin örneği yok. Bugün bir ilki gerçekleştiriyoruz. Hükümet programının detaylarını uygulama takvimini açıklıyoruz.” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN ‘DEVASI’  TAM BİR ANSİKLOPEDİ

Eylem planları uygulamaya koyulduğunda Türkiye'nin dönüşüm yaşayacağını kaydeden Başkan Kangal; “İlk kez bir siyasi parti, tarımdan teknolojiye, ekonomiden insan haklarına, ne yapacağına dair günü gününe yapılmış bir çalışmayı seçmenlere sunuyor. İlk kez bir parti muhalefetteyken “İktidara gelirseniz ne yapacaksınız?” sorusuna böyle kalın bir kitapla cevap veriyor. Önceki süreçlerde yayınladığımız eylem planlarını birleştirerek oluşturduğumuz “Türkiye’nin Devası” tam bir ansiklopedi gibi.” ifadelerini kullandı.

SİYAH VE BEYAZ KADAR CEVAPLAR NET

Başkan Kangal; Partinin uygulayacağı eylem planlarına ilişkin şu ifadelere yer verdi; “Burada bizde kaçamak cevaplar yok.

Burada gri alan yok. Siyah ve beyaz kadar net cevaplar var. Açıkça, mertçe ne yapmak istediğimizi ortaya koyuyoruz. Kaçamak cevap vermiyoruz hepsi yazılı.

‘Bu alan tehlikeli bu konuda bir şey söylersek eleştiri gelir. Seçim geliyor aman başımıza iş açmayalım. Aman risk almayalım. Asla böyle bir yola girmedik. Her şeyi açıkça mertçe söyledik yazdık buraya.

Biz Allah’tan başka hiç kimseden korkmadan bu milletin önüne çıkıyoruz.” dedi.

EKSİĞİMİZ VARSA TAMAMLARIZ, YANLIŞIMIZ VARSA DÜZELTİRİZ

22 eylem planının üç taşıyıcı sütun üzerinde durduğunu dile getirin Başkan Kangal; “ Burada tabii çok teknik detay var. Bu teknik detaylara bakarsanız eksiğimiz varsa tamamlarız, yanlışımız varsa düzeltiriz. Kısaca ifade etmek gerekirse, bu 22 Eylem Planı 3 taşıyıcı sütun üzerine duruyor. 1) Güçlü, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Ekonomi. 2) Özgür, Güçlü ve Mutlu bir Toplum. 3) Kaliteli Kamu Yönetimi, Saygın Ülke.” diye konuştu.

BİNLERCE KİŞİNİN EMEĞİ VAR

Eylem planında binlerce kişinin emeği olduğunu belirten Başkan Kangal; “Bu çalışmalarda kimlerin emeği var biliyor musunuz? Ülkemizdeki çok kıymetli akademisyenlerin, hukukçuların, ekonomistlerin, araştırmacıların, çevrecilerin, eğitimcilerin, sağlıkçıların, şehir planlamacıların, çiftçilerin, girişimcilerin, esnafın, binlerce kişinin emeği var burada.” dedi.

6 AYDA GEÇİRDİĞİ DÖNÜŞÜME İNANAMAYACAKSINIZ

Deva Partisi İktidarı döneminde Türkiye'de 6 ay içerisinde kriz iklimini ortadan kaldıracaklarını işaret eden  Başkan Kangal; “22 eylem planımızı aynı anda uygulamaya koyduğumuz gün, Türkiye’nin 6 ayda geçirdiği dönüşüme inanamayacaksınız. 6 ay içerisinde bu ülkedeki kriz iklimi ortadan kalkacak.” ifadelerini kullandı.

ENFLASYONU TEK HANELERE DÜŞÜRECEĞİZ İNŞALLAH

Enflasyonu tekrar tek hanelere getireceklerine dile getiren Başkan Kangal; “2. senemiz bitmeden enflasyonu tekrar düşük tek hanelere inşallah indireceğiz. Çünkü bunu yapacak akıl gücü de kas gücü de bizde. Bütün bu politika alanlarının birbiriyle nasıl ilişkili olduğunu iç içe olduğunu bilen biziz. Adalet olmadan, hukuk olmadan, demokrasi olmadan, özgürlükler olmadan, ekonomi olmaz. Önce o zemini sağlam atacaksın ki üzerine sağlam bir ekonomi inşa edeceksiniz. İşte burada onlar var.” diye konuştu.

KİMSE UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN, KİMSE ENDİŞE ETMESİN

Hazırladıkları eylem planı ile çözüm planlarının hazır olduğuna altını çizen Başkan Kangal; “Hazırladığımız bu çalışmalarla, güçlü bir şekilde ülkeyi yönetmeye hazırız. Liyakatli, dürüst , çalışkan insan kaynağınız ve uygulanabilir çözüm planlarınız var ise , başaramayacağınız iş yoktur. İşte bu şartları gerçekleştirmiş bir siyasi hareket olan DEVA Partisinin, Türkiyemizi hayal edilen seviyelere getireceği günler yakındır. Kimse umutsuzluğa kapılmasın, kimse endişe etmesin, artık bu ülkenin DEVASI var.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol