Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi seçim 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

Davamın Ve Milletimin Neferiyim

ÖZEL HABER: GÜLÇİN TURGUT

 Aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür eden Demir, MHP’nin  davasına gönül vermiş bir nefer olduğunu belirterek, “ Ben bu davanın ve milletin neferiyim. Her daim de böyle olmuştur.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde MHP Elazığ Milletvekili Aday adayı başvurusunu yapan Oğuzhan Demir, 28. dönem milletvekili genel seçimi sürecini gazetemize değerlendirdi. Demir, yıllardan beri  parti çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek, partisinin bir neferi olarak verilecek her türlü görevi üstlenmeye hazır olduğunu söyledi.

Milletvekili aday adaylığı sürecinde çalışmalara başladığını dile getiren Oğuzhan Demir, “Benim açımdan 27. Dönem ile başlayan süreç hala devam etmektedir. Yarım kalan işimizi tamamlamak, Elazığ’ımıza, yuvamıza, yarınlarımıza sahip çıkmak ve bu necip millete hizmet için.” dedi.

 7 YILLIK GEÇMİŞ

Eski MHP İl Başkanı, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde MHP’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Oğuzhan Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı’nda 7 yıllık bir geçmişinin olduğunu söyleyerek; “Milletvekilliği aday adaylığı süreci benim açımdan bakıldığında henüz üç-beş gün önce başlamış bir serüven değildir. Evveliyatı üç-beş sene öncesine de dayanmaz. Gençlik yıllarımdan beri Ülkü Ocaklarında çeşitli kademelerde aldığım görevler ki bunun 6 yılı da Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkan Yardımcılığıdır. Sonrasında toplam 7 yıllık Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı geçmişim vardır. Bu harekete gönül veren/vermeyen herkes beni çok iyi tanır ve bu davaya, Genel Başkanıma olan sadakatimi çok iyi bilir.” dedi.

 GÜNÜN KOŞULLARINDA NE YAPILMASI GEREKİYORSA ONLARI YAPMIŞIZDIR

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin desteğiyle  iki farklı dönemde Elazığ İl Başkanlığı yaptığını belirten Demir, “Partimizin zorlu ve sıkıntılı günlerinde dava içine fitne tohumları saçılmaya başladığı günlerde Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi tarafından Ankara’ya çağrılarak iki farklı dönemde İl Başkanlığı görevi şahsıma uygun görülmüştür. Biz de aldığımız talimatlar doğrultusunda günün koşullarında ne yapılması gerekiyorsa onları yapmışızdır.” şeklinde konuştu.

BENİM AÇIMDAN 27. DÖNEM İLE BAŞLAYAN SÜREÇ HALA DEVAM ETMEKTEDİR

2018 yılında Elazığ 1. sıra milletvekili adaylığı sürecini hatırlatan Demir, “ Süreç yine böyle ilerlerken Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi 2018 yılında aralarında benim de bulunduğum bir grup İl Başkanına istifa etmemiz ve milletvekili aday adaylığına başvurmamız talimatını vermiştir. O dönem Elazığ 1. Sıra milletvekili adaylığı şahsıma tevdi edilmiş, hemşerilerimin oyları ile de milletvekili seçilecek oy sayısına ulaşmışızdır. Yurtdışı oylarının dâhil edilmesi, sandıkların tekrar açılmaması ve oyların sayılmaması gibi halkımızda şaibe uyandıran ve hakkımız olan milletvekilliğinin elimizden alındığı o dönemdeki detaylara girmiyorum bile. Hülasa, Benim açımdan 27. Dönem ile başlayan süreç hala devam etmektedir. Yarım kalan işimizi tamamlamak, Elazığ’ımıza, yuvamıza, yarınlarımıza sahip çıkmak ve bu necip millete hizmet için.” dedi.

 ÇOK KISA BİR ADAY ADAYLIĞI SÜRECİNİ HEP BERABER YAŞAYACAĞIZ

Resmi müracaatını MHP Genel Merkezi’ne yaptığını da söyleyen Demir, “16 Mart 2023 Perşembe günü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için resmi milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım. Akabinde 18 Mart 2023 Cumartesi günü de Elazığlı hemşerilerim ve siz değerli basın mensupları huzurunda da aday adaylığımı Elazığ kamuoyuna ilan ettim.  Dünyada eşi benzeri olmayan ve asrın felaketi olarak adlandırılan, ülkemizin yaşadığı büyük yıkımdan dolayı (hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza ALLAH’tan rahmet dilerim) çok kısa bir aday adaylığı sürecini hep beraber yaşayacağız.” diye konuştu.

 DAVANIN VE MİLLETİN NEFERİYİM

Oğuzhan Demir, MHP’nin  davasına gönül vermiş bir nefer olduğunu kaydederek, “Adaylar belli olduktan sonra, herhangi bir sırada listede isem yahut listeye hiç alınmamışsam dahi; davama, partime ve memleketime 1. sıra adayının heyecanı ve gayreti ile tüm samimiyetimle çalışacağımı ifade etmeme gerek bile olmadığını düşünüyorum. Çünkü ben bu davanın ve milletin neferiyim. Her daim de böyle olmuştur.” dedi.

1. SIRA ADAYLIĞI ARZULAMAKTAYIM

Şehrin tüm sorunlarını ve sıkıntılarını bilen bir aday adayı oyduğunu belirten Demir, “Şehrimizin gelişmesi için yapılması gereken tüm konulara vakıf olan ilçe-ilçe köy-köy mezra-mezra belde-belde mahalle-mahalle her yerine giden vatandaşlarımız ve hemşerilerimiz ile kucaklaşan biri olarak gönlümden geçeni sorarsanız, yarım kalan işimizi tamamlamak için elbette ki 1. sıra adaylığını arzulamaktayım. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip etsin. Önümüzdeki 5 yıl boyunca bu şehri ve bu şehrin değerli insanlarını temsil edecek milletvekillerinin seçileceği 14 Mayıs 2023’de gerçekleştirilecek seçimin şehrimize, ülkemize ve tüm Türk-İslam coğrafyasına hayırlı olmasını yüce ALLAH’tan niyaz ederim.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol