Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

Davası Bize Emanet!

HABER: DİLEK YILDIRIM

BBP Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Ertan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve Genel Başkanları Mustafa Destici’nin kendilerini devletine, milletine, ülkesine, davasına ve inandığı değerlere adadığını söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Ertan, BBP'nin Kurucu ve Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, Türkiye’nin Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’na vefa borcu olduğunu, bu vefadan dolayı da her kesin bir oy vermesi gerektiğini söyledi. Ertan; 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekili Genel Seçimi'nde ise BBP oy verilmesini istedi.

 YILMADI, YIKILMADI

Yazıcıoğlu'nun devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali için çalıştığının altını çizen Ertan, “Bir hayalim var, Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar kaynaşmış ve birleşmiş bir Türk dünyası hayal ediyorum.' diyordu. 'Anadolu topraklarında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde doğusu ile batısı, Kürt'ü ile Türkmen'i, Alevi'si ile Sünni'si bir arada kardeşçe yaşasın, doğduğu yerde doysun, alnı ak başı dik olsun.' istiyordu. Bunun mücadelesini verdi ve yılmadı, yıkılmadı. Bu ülkede yaşayan her bireyin şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu’na vefa borcu vardır. Bu vefadan dolayı kesinlikle ve kesinlikle her kesin bir oy vermesi gerekiyor." diye konuştu.

MİLLETİN ADAMIYDI VE MİLLİ İRADENİN YANINDAYDI

Yazıcıoğlu'nun çoğu dönemde yalnız bırakıldığını her şeye rağmen davasından ve inandığı değerlerin peşinde gitmekten vazgeçmediğini vurgulayan Ertan, "Her şeyden önce milletin adamıydı ve milli iradenin yanındaydı. Milli iradeye müdahale edildiği ve herkesin geri durduğu dönemlerde, örneğin 28 Şubat sürecinde cesurca meydana çıktı. Arkadaşlarıyla birlikte 'Evet, ordu bizim gözbebeğimizdir, peygamber ocağıdır ama namlusunu milletine döndürmüş tanka selam durmam.' dedi." ifadelerini kullandı.

YAZICIOĞLU DAVASI İÇİN YAŞADI VE DAVASI İÇİN ŞEHİT OLDU

BBP Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Ertan, Yazıcıoğlu'nun Türk Gençliği ile ilgili hayalini paylaşarak, “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun Türk Gençliği ile ilgili hayalini de paylaşmak istiyorum: “Ben bir elinde bilgisayar ama diğer elinde Kuran-ı Kerim olan bir Alperen gençlik istiyorum. İnançlarımıza, değerlerimize, Türk kültürüne sahip olacak ama diğer taraftan da çağın ilmi ile çağı hazırlayacak bir gençlik hayal ediyordu. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu davası için yaşadı ve davası için şehit oldu. " ifadelerini kullandı.

 YAZICIOĞLU YAŞANTISI VE SÖZLERİ MİRAS BIRAKTI

Şehit Liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasının Türk-İslam Ülküsü, Din-Devlet, Vatan ve Millet Davası olduğunu vurgulayan Ertan, Yazıcıoğlu'nun yaşantısı ve sözleri ile kendilerine bir miras bıraktığını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol