Öne Çıkanlar DEPREM a ya seçim komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

Demir Kızlardan Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

HABER:DİLARA MENGÜNOĞUL

12-16 Haziran 2023 tarihleri arasında Antalya ili Alanya ilçesinde yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası 28. Açık Alan Ramazan Demirci Turnuvası ve Uluslararası Plaj hentbol turnuvalarından temsilcimiz Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK kupalarla döndü.

Oynadığı oyun ve gösterdiği mücadeleyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Demir Kızlar, özelikle Uluslararası plaj hentbol turnuvasında katıldığı  U17 Kategorisinde Şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Bulunduğu kategoride KKTC ve U17 Kadın Milli takımını geride bırakarak Şampiyonluk alan temsilcimizin mücadelesi büyük takdir topladı. Yine Plaj hentbol turnuvasında katıldığı büyükler kategorisinde turnuva ikincisi olan temsilcimiz aldığı başarılı sonuçlarla Alanya’da büyük ses getirdi. 

Değişik kategorilerde 82 takımın mücadele ettiği Açık Alan müsabakalarında 2005-2006 kategorisinde Türkiye 2.’si olan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü kazandığı üç kupayla sezonu kapatarak gelecek için büyük umutlar verdi. Kulüp Başkanı aynı zamanda Kulüp Başantrenörü İsmail Bayraktar yaptığı açıklamada, “Hentbolun sezonun son turnuvasından böyle güzel derecelerle dönmek bizleri fazlasıyla mutlu etti. Emeği geçen sporcularımı ve teknik ekibi yürekten kutluyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmaya onlara destek olmaya devam edeceğiz. Yine bu turnuvaya getirdiğimiz 2011-2012 doğumlu sporcularımız ilk katıldığı turnuvada büyük işlere imzaya attılar. Belki onlar ablaları gibi kupa getiremediler ancak gelecek için büyük umutlar verdiler.
Son olarak da Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğluları’na teşekkür etmek istiyorum. Bizim için en büyük sorun olan ulaşım sorununa her seferinde destek olarak bizleri ayakta tuttu. Ne zaman söylesek hep destek oldu. İyi ki sporu ve sporcuyu seven bir Başkana sahibiz. Şahsım ve Sporcularım adına size ve ekibinize teşekkür ederiz Başkanım. Yine söylüyorum Elazığ bir Hentbol Şehridir ve Öyle Kalacaktır” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol