Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

DEMİRBAĞ: 20’NCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002'den bu yana tam 20 yıl geçti. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da 20. Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Demirbağ açıklamasında Türkiye’de gelişim, değişim ve kalkınmanın 3 Kasım 2002’de başladığını söyledi.

DEMİRBAĞ: 20’NCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

 Milletvekili Demirbağ, “AK Parti, büyük başarının adıdır… Anadolu İhtilali, bundan tam 20 yıl önce başladı. Tarihler 3 Kasım 2002’yi gösterdiğinde, Türkiye’ye, Millete ve kutlu davaya hizmet aşkıyla yola çıkan AK Parti, Milletin teveccühüyle iktidara geldi. Türkiye’de gelişim, değişim ve kalkınma da, işte o zaman başladı. Türkiye’nin önünde yeni bir AK sayfa açılırken, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 3 Kasım 2002’den sonra, hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile bu millet, bir oldu, iri oldu, hep birlikte Türkiye oldu. Geride bıraktığımız 20 yılda ülkemize, 80 senede yapılan hizmetlerin kat be kat fazlası kazandırıldı.  Şimdi sırada Türkiye Yüzyılı var… Sürdürülebilirliğin, kalkınmanın, üretimin, şefkatin, verimliliğin, barışın, bilimin, dijitalin, değerlerin, gücün, haklının, iletişimin, huzurun, istikrarın ve başarının yüzyılı, partimizin, iktidara gelişinin 20'nci yıl dönümünde başladı. Türkiye Yüzyılı’nın başladığı bu günlerde, partimizin, iktidara gelişinin 20'nci yıl dönümü kutlu olsun. İlk günkü heyecan ve aşkla… Durmak yok, yola devam!” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol