Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

DEMİRBAĞ DENEYAP ATÖLYESİNİ GEZDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürdü. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi DENEYAP Atölyesi’nde incelemelerde bulundu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen’in de eşlik ettiği Milletvekili Demirbağ, DENEYAP Atölyesindeki çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ, gençlere yönelik hizmet veren DENYAP Atölyesi’nin Elazığlı gençler için önemli bir merkez olduğunu dile getirdi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: DEVLETİMİZ, ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMZİN TEKNOLOJİYLE TANIŞMASI KIYMETLİ

Milletvekili Demirbağ; “Gençlerimizin, çocuklarımızın burada aldıkları eğitimlerle hem temel teknoloji yetkinlikleri, hem özel ilgi alanlarında derinleşme, hem de proje üretme kabiliyeti konuları gelişiyor. Elazığ’ımızda çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik böyle bir atölyenin olması hepimizi sevindiriyor. Devletimizin, teknoloji ve bilimle, çocuk ve gençlerimize verdiği kıymeti bir kez daha gördük.

Bu kapsamda başarılı çalışmalarına devam eden atölyemizdeki gençlerimizi, Elazığ gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Abdulsamet Eren’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

İL MÜDÜRÜ EREN: ÇOCUKLARIMIZIN, BİLİŞSEL DÜZEYLERİ GELİŞİYOR

Elazığ gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren de, DENEYAP Teknoloji Atölyesi’nin, öğrencilerin girişimcilik, yaratıcı düşünme, eleştirel düşünme, karmaşık problemleri çözme, etkili iletişim ve takım çalışması gibi becerileri kazanmalarına yönelik çalışmalarına devam ettiğini dile getirdi. Eren; “Çocuklarımızın, gençlerimizin burada gerçekleştirdikleri çalışmalarla bilişsel düzeyleri gelişiyor. Bu kapsamda DENEYAP Atölyemizdeki çalışmalarımız sürüyor. Bizleri yalnız bırakmayan Sayın Milletvekilimiz Zülfü Demirbağ’a teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol