Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Demirbağ: “Sandık Rehaveti Kabul Etmez”

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek turlarını sürdürüyor.

Demirbağ, ilk olarak Amatör Spor Evi’nde Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Mustafa Gür ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

BAŞKAN GÜR; “SN. DEMİRBAĞ HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU”

Zülfü Demirbağ’ın her zaman kendilerine destek olduğunu ifade eden ASKF Başkanı Mustafa Gür; “Sayın vekilimiz görev süresi boyunca spor anlamında her zaman bizlerle birlikte olmuştur. Hangi sorunumuz olduysa Sn. Demirbağ’ın kapısını çaldık ve kendisi her zaman yanımızda oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kendisini biz abi olarak görüyoruz ve Amatör Spor Evi kendi evi. Seçim sürecinde de kendisi ciddi çalışmalar gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle kendisi daha iyi yerlere gelir inşallah. Biz her zaman devletimizin daha iyi yerlere gelmesi için Cumhurbaşkanımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol