Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

DEMİRBAĞ, TÜGVA’NIN İL TEMSİLCİSİ ATAŞ VE EKİBİN ZİYARET ETTİ

AK Parti Elazığ Milletveklili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki ziyaretlerine devam ediyor.

Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, TÜGVA Elazığ İl Temsilciliği görevine getirilen Muhammed Sacit Ataş ile bir araya geldi.

Türkiye’nin önemli vakıflarından TÜGVA’nın faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Milletvekili Demirbağ, İl Temsilcisi Ataş ve ekibine başarılar diledi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, ATAŞ VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak adına faaliyetlerine devam eden TÜGVA, kültürüne ve değerlerine bağlı gençlerin yetişmesine katkı sunan Ülkemizin önemli vakıflarından biridir. Böyle önemli vakfımızın Elazığ İl Temsilciliğini ziyaret ettik. Bildiğiniz gibi TÜGVA Elazığ İl Temsilciliği görevine geçtiğimiz günlerde Muhammed Sacit Ataş kardeşimiz getirilmişti. Değerli kardeşimiz ve ekibini ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar dilemek istedik. Bu kapsamda TÜGVA Elazığ İl Temsilciliği görevine getirilen Muhammed Sacit Ataş kardeşimize ve ekibine, başarılar diliyorum. Allah muvaffakiyetler versin.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA İl Temsilciliği Görevine Getirilen Muhammed Sacit Ataş ise AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’a teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol