Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Demirbağ’dan Stadyum Açıklaması

*UNUTULMAZ BİR GÜN OLACAK

Yapımı tamamlanan Yeni Atatürk Stadyumu Pazar günü TFF 3. Lig 1. Grup’un 32. Haftasında oynanacak ES Elazığspor, K. Karaköprü Belediyespor mücadelesiyle kapılarını açıyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’a kazandırılan önemli yatırımla ilgili açıklamalarda bulunarak, Elazığspor’a başarılar diledi.

Milletvekili Demirbağ; “Dönemimizde Elazığ’ımıza kazandırdığımız ilimize yakışır Yeni Atatürk Stadyumu, Pazar günü kapılarını açacak. Elazığspor’umuz Karaköprü Belediyespor müsabakasını 7 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Elazığ Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynayacak. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz Pazar günü bu muhteşem stadyumu doldurarak, unutulmayacak bir günün, ambiyansın yaşanmasına vesile olacak ve kulübümüz, galibiyete imza atacak.

Bu vesileyle Yeni Atatürk Stadyumu’muzun Elazığ ve ilimizin güzide spor kulübüne hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni stadyumumuzla beraber Elazığspor’umuzun yeni ve büyük başarılara imza atmasını diliyorum.”

HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol