Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

DEMİRBAĞ’IN PALU TEMASLARI

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, beraberindeki heyetle birlikte Palu İlçesinde temaslarda bulundu. Milletvekili Demirbağ ve beraberindeki heyet, Palu ilçe esnafıyla bir araya geldi.

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Demirbağ daha sonra Palulu vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ daha sonra, Palu İlçesinde yapımı devam eden Palu Orman ve Fidan İşletme Şefliği Hizmet Binasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Milletvekili Demirbağ, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu Merkez Çarşı’da, Palu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Paluluların hizmetine sunulan yolda inceleme yaptı. Milletvekili Demirbağ çalışmaları biten ve hizmete açılan yolun Palu’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Milletvekili Demirbağ öte yandan yenileme çalışmaları süren Palu Merkez giriş yolunda da incelemede bulunurken, çalışmalarla ilgili bilgi aldı ve ekiplere kolaylıklar diledi.

Milletvekili Demirbağ, yapımı tamamlanan ve eğitim-öğretime açılan Palu Atatürk Ortaokulu’nda da incelemede bulundu.

Demirbağ, Palu Atatürk Ortaokulu’nun Palu’ya ve eğitim camiasına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Milletvekili Demirbağ son olarak Palu-Arıcak yollarını birbirine bağlayan Tırnik Yolunda incelemelerde bulundu.

Burada Palu temaslarını değerlendiren ve ilk olarak, Cuma günü Ankara’da gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesini açıkladığı toplantıyla ilgili konuşan Milletvekili Demirbağ; “Ankara’da, Sayın Cumhurbaşkanımızın Millete seslendiği toplantıya bizler de katıldık. Muhteşem bir toplantı gerçekleştirildi.

Çok geniş çaplı bir katılım oldu.” dedi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ ayrıca; “Palu ilçemizde öncelikle taziye, esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunduk.

Daha sonra, Palu Belediyemiz vasıtasıyla kent merkezi, hanımlar çarşısı ve onun paralelindeki caddemizde asfaltlama çalışmasını gerçekleştirmiştik. İnşallah şimdide Kaymakamlık binasının önünden demiryoluna kadar olan kısmı, Beyhan yolu bağlantısında, Karayolları ekipleri çalışma başlatacak.” diye konuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yapımı tamamlanan Palu-Arıcak yollarını birbirine bağlayan Tırnik Yolundaki yeniden başlatılan çalışmaların tamamlandığını ve hizmete açıldığını dile getirdi. Milletvekili Demirbağ; “Çalışmalarımızı birer birer tamamlıyoruz.

Palulu hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.”diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol