Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor aday Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Bu haber kez okundu.

Demirci: 2023 Elazığ Yılı Olacak

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı - Yeni Ufuk Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret etti.

Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, Genel Yayın Yönetmenimiz Nafiz Kocay’la, Elazığ’ın gündemindeki konuları,  sorunlarını ve siyasetini değerlendirdi. Genç iş insanı Veysel Demirci, 2023 seçimlerinde kamuoyunun merakla beklediği Milletvekilliğine adayı olup olmayacağı konusunda ise, “Cumhurbaşkanımızın sevdalısıyım. Cumhurbaşkanımız, milletvekilline aday ol derse olurum. Ben AK Partiliyim sonuna kadar da destekçisiyim. “ dedi.

HABER: GÜLÇİN TURGUT

“ELAZIĞ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Elazığ’a çok sık geldiğini ifade ederek; “Aziz şehir Elazığ’dayız. Yılın son haftasındayız. Şehrimize, memleketimize, milletimize sevdalı bir kişi olarak burada yaşayan hastamızı, yaşlımızı, dostlarımızı ziyarete geldik. Elazığ benim için çok önemli çünkü geçmişim ve aile fertlerim burada. Bu nedenle çok sık gelmeye çalışıyorum.”dedi.

“İNŞALLAH ELAZIĞ ESKİ GÜZEL KAZANIMLARA KAVUŞUR”

Elazığ’ın gündemindeki konuları,  sorunlarını ve siyasetini değerlendiren iş insanı Demirci, “Elazığ deprem, pandemi süreci esnasında sıkıntılar yaşandı. Artan maliyetler, ekonomik sıkıntılar, gelir kaynaklarında ki azalmalar, şehrimizde ziyaret ettiğimiz esnaflarımız, iş insanlarımız sıkıntılarını dile getiriyor. Temenni ediyorum, inşallah Elazığ eski güzel kazanımlara kavuşur. Yeniden bir birliktelik, beraberlik sağlanır. Kış ayındayız mevsim şartları nedeniyle işsizlik artacaktır. Ben Elazığlı iş insanlarımıza, memleketlerine yatırım yapmalarını, vatandaşlarımıza destek olmayı rica ediyorum. inşallah 2023 Elazığ yılı olacak.” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZ, ADAY OL DERSE OLURUM

2023 seçimleriyle Milletvekilliğine adayı olup olmayacağı konusunda da açıklamalarda bulunan Demirci, “Önümüzde Türkiye’nin kaderi belirleyecek bir seçim var. Milletimiz kendisine hizmet edeni, değer vereni, dar günde kendisini soranı unutmayacaktır, buna göre karar verecektir. Elazığ’da vatandaşlar ‘milletvekili olarak bizim görmek istediğimiz insanlar gelsin’ diyorlar. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi konusunda endişem yok, çok net yeniden seçilecek. Lakin Mecliste Elazığlılar görmek isteği kişiler olsun istiyorlar. Ben Cumhurbaşkanımızın sevdalısıyım. Cumhurbaşkanımız, milletvekilline aday ol derse olurum. Ben AK Partiliyim sonuna kadar da destekçisiyim.” ifadelerini kullandı.

KOCA: KAMUOYUNUN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERMESİNİ BEKLİYORUZ

Genel Yayın Yönetmenimiz M.Nafiz Koca ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “2023 yılına girerken değerli dostumuzu gazetemizde ağırladık. Elazığ’ımızın önemli değerlerinden genç iş adamlarımızdan. Sayın Demirci, her ne kadar ‘yukarıdan haber bekliyorum. Ol derlerse olurum’ diyor, ama kamuoyunda ciddi bir beklenti var. Yukarıdan ziyade kamuoyunun beklentilerine cevap verme noktasında karar almasının daha faydalı olacağını düşünüyorum. Gazetemize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol