Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Demirci, Malezyalı Doktorları Ağırladı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Malezya’dan gelen gönüllü sağlık çalışanlar Adıyaman Çelikhan’da Malezya Sahra Hastanesi kurdu.

Deprem bölgesinde çalışmalarını tamamlayan ve dinlemek için ara veren gönüllü sağlık ekibinin bir bölümü Ziver Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’nin misafiri oldu.

Malezya Silahlı Kuvvetlerinde görevli Tuğgeneral ve sağlık görevlisi Mohd Rudduan Bın Ab Rahman,  yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Rahman, “Biz Malezya’dan direk Gaziantep’ geldik malzemelerle beraber Çelikhan’a geldik baya soğuk bir havası vardı ama biz Çelikhan halkıyla beraber biz çok güzel bir hastane kurabildik. O günden itibaren hastalar gelmeye başladı çok ihtiyaçları vardı bizlerde elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 DEMİRCİ: “BEN ÜLKEM ADINA, İNSANIMIN ADINA KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

İş İnsanı Veysel Demirci’de Malezyalı ekibe desteklerinden dolayı teşekkür etti. Demirci, “ Elazığ Harput Diyanet Kültür Eğitim Merkezi’nde depremzedeleri ziyaretteyken Harput’ta namaz esnasında bir ekiple karşılaştım sonra kendileriyle sohbet edince duygulandım. Malezya’dan kardeşlerimiz ülkemize Adıyaman Çelikhan ilçesine bir sahra hastanesi kurduklarını ve 120 kişi olduklarını doktor, hemşire ve sağlıkçılar olarak hizmet ettiklerini bir ekibin de bugün Elazığ’da dinlenme erbabında bulunduklarını karşılaşınca hem kendilerine bir teşekkür hem de nezaket Türk milletinin misafirperverliğini göstermek adına bu akşam misafir ediyoruz tesisimizde. Ben ülkem adına, vatanım adına, insanımın adına kendilerine çok teşekkür ederim. Gerçekten dost kötü günde belli olur şiarıyla hareket etmişler 10 bin kilometre öteden yorulmadan, sıkıntılara katlanarak, soğuk havaya rağmen milletimizle beraber tam teşekküllü bir hastane kurup hizmet etmekteler. Ülkem adına bu zor günde bulundukları için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol