Öne Çıkanlar Sözlerini Misliyle Kendisine İade Ediyoruz Merhum Necmettin Erbakan Dualarla Anıldı Dünyanın En Etkili Bilim İnsanı Arasında F.Üden 8 İsim Çalışmaları Yerinde İnceledi elazığsondakikahaber

Bu haber kez okundu.

DEPREM BÖLGESİNİ SEL FELAKETİ VURDU

Depremin vurduğu Adıyaman ve Şanlıurfa'da şiddetli yağış etkili oldu su baskınları yaşandı.

Sel nedeniyle Adıyaman'da konteynerin suya kapılması sonucu bir kişinin hayatını kaybettiğini, dört kişinin ise kaybolduğu açıklandı.

Deprem bölgesinde koordinatör olarak görev yapan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, sağanağın etkili olduğu Adıyamanın Tut ilçesinde, bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 4 kişinin kaybolduğunu açıkladı.

Şanlıurfa’da ise  caddeler göle döndü, otomobiller sürüklendi. Şanlıurfa Valiliği, dere ve kanal yataklarından uzak durulmasını, bodrum katlarda yaşayanların evlerini boşaltmasını istedi.

Sağanak yağış Elazığ'da  da etkili oldu. İki gündür şiddetini artıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar suyla doldu.

Sürücüler yollarda ilerlemekte güçlük çekiyor. Meteoroloji 13'üncü Bölge Müdürlüğü, ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ve heyelan riskine karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol