Öne Çıkanlar ANTALYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA YENİDEN GÜLNAROĞLU SEÇİLDİ KURANI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI BÖLGE BİRİNCİSİ ELAZIĞDAN BAŞKAN CÖMERTTEN MUHARREM AYI MESAJI BAKAN KURUMDAN MUSTAFAPAŞALILARIN KURA FERYADI!

Bu haber kez okundu.

Dev Türk Bayrağı Yenilendi!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Eski 8. Kolordu Komutanı Şehit Korgeneral Osman Erbaş’ın vasiyeti üzerine Harput Ankuzu Baba Mevkiine dikilen dev Türk Bayrağı yenilendi…

Bitlis Tatvan'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın vasiyeti üzerine Harput Ankuzu Baba Mevkii’ne dev Türk Bayrağı dikilmişti.

Elazığ Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü, TEİAŞ 13.Bölge Müdürü Ahmet Saraç, Profesör Eyüp Balcı, Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Canpolat, Karadaş Köyü Muhtarı Nadir Yılmaz’ın girişimleriyle dikilen Türk bayrağımızın bulunduğu direğin yüksekliği 14 metre, şanlı bayrağımızın ebatları ise 21 metre 50 cm olarak tasarlanmıştı.

TEİAŞ Müdürü Ahmet Saraç ve Kent Konseyi Üyesi Araştırmacı Yazar Mehmet Zeki Akılotu'nun katkılarıyla Osman Erbaş adına dikilen bayrak yaz sezonu için yenilendi.

8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın vasiyetinin yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren ve emeği geçenlere teşekkür eden Kent Konseyi Üyesi Araştırmacı Yazar Zekai Akılotu, Harput’un bir değer olduğunu ve ellerinden geldiği kadar Harput’a ve köylerine maddi ve manevi olarak yardımlara devam edeceklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol