Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi teşkilatından  Partilere Ziyaret

Yaklaşan 2023 seçimleri öncesinde bir araya gelen ilçe başkanları seçim güvenliği ve saha çalışmaları konusunda istişarelerde bulundular.

"TEK BİR OY ZİYAN OLMASIN"

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Merkez İlçe Bakanı Ali Aygören, "DEVA Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı olarak CHP ve İYİ Parti Merkez ilçe Başkanlığını ziyaret ettik. 6’lı masanın bileşenleri olarak Elazığ özelinde ve ülke genelinde yaklaşan seçimler nedeniyle seçim ve sandık güvenliği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk.

Vatandaşlarımızın kullandıkları oylara sahip çıkarak tek bir oyun dahi zayi olmayacağının garantisini veriyoruz Milletimizin bize göstermiş olduğu teveccühü seçimi farklı kazanarak taçlandıracağız. Buradan Elazığlı vatandaşlarımıza çağrımdır gelin bu sistemden güzel ülkemizi kurtaralım, TÜRKİYE'mizi sandıkta güçlendirilmiş parlementer sisteme geçirerek ehil kadrolarla müreffeh yarınlara taşıyalım"diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol