Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi’nden 1 Mayıs Mesajı

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

Ali Babacan’ın genel başkanlığında kurulmuş olan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, 1 Mayıs nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Kangal mesajında, "1 Mayıs, tüm değerleri üreten işçilerin-emekçilerin bugüne dair itirazlarını ve yarına dair hedeflerini ifade ettiği bir gündür. Emeğin sömürülmediği, herkesin güvenceli, insanca çalıştığı bir işinin olduğu, ekonomik krizlerin faturasının emekçilere yıkılmadığı, emeğin ve eşitliğin hâkim olduğu yeni kanunlarla hakları güvence altına alıp, işçilere, kamu emekçilerine ,emeklilere , kadınlara ve gençlere yönelik bu günümüze ve geleceğimize büyük zararlar veren tüm uygulamalara ve hukuksuzluklara son vererek , işçilerimizin yanında olacağız.

Tüm sömürülenlerin, yoksullaşanların ve ezilenlerin hakkını savunup düzeni değiştirmeye, 84 milyonun insanca yaşayacağı bir ülkeyi inşa etmeye gücümüz var.Yeni bir toplumsal düzen için yeni bir başlangıç yapacağız ve bunu hep birlikte başaracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle , daha âdil yarınlarda buluşmak dileği ile, ülkemizin tüm değer ve güzelliklerini üreten işçilerimizin , emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını Kutluyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol