Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı gayrimenkul  elazığspor tff

Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi’nden Depremzedelere Ziyaret

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, “Yaşadığımız büyük deprem felaketinde evleri ağır hasar alıp, konteyner kentlere sığınmak zorunda kalan Elazığlı vatandaşlarımızı Kırklar Mahallesi'nde bulunan geçici barınma merkezinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, durumları hakkında bilgi aldık.

KANGAL: HER ZAMAN YANLARINDA OLDUĞUMUZU HATIRLATIYORUZ

Öncelikle devletimizin zor zamanlar için sunduğu bu barınma imkanından memnun olduklarını, ancak yaşam koşullarının daha iyi şartlara kavuşması için eksikliklerinin acilen giderilmesi gerektiğini belirtmektedirler.

 Çoğu aile, eşyalarını alamadan konteynerlere yerleştiği için, kullanmaları zaruri olan temel eşya ihtiyaçlarının bir an önce temin edilerek, kalacakları bu süre zarfında mağdur olmadan yaşantılarına devam etmelidirler. Ayrıca daha yeni yerleşip eksikliklerin tamamlanmamış olması nedeni ile yemek ihtiyaçlarını da tam anlamıyla karşılayamadıklarından, bir süre de olsa, bu depremzede vatandaşlarımıza yemek dağıtımının yapılması yerinde olacaktır.

 Yetkili kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler olarak hep birlikte mağdur vatandaşlarımızla irtibat halinde olup, bu zorlu günlerinde onları yalnız bırakmadan, gücümüz yettiğince sorunlarını gidermek için çalışmalara devam edeceğiz. Deva Partisi olarak, depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol