Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

DİYALİZ HASTALARI VALİ TORAMAN'DAN ULAŞIM DESTEĞİ İSTİYOR

Beyhan Beldesinde yaşayan böbrek yetmezliği sonucu diyalize bağlı yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört hasta kendilerine en yakın bulunan Kovancılar Devlet Hastanesinde ki diyalize girebilmek için ulaşım sıkıntısı yaşadıklarını belirterek Sağlık İl Müdürlüğüne çağrıda bulundular.

BEYHAN BELEDİYESİ ARAÇ TAHSİS ETMİŞ

Daha önceleri Beyhan Belediyesinden talep ettikleri araç ile haftada üç kez Kovancılar Devlet Hastanesine giderek tedavi olduklarını belirten hastalar, belediyenin son zamanlarda yaşadığı maddi imkansızlıklardan dolayı araç tahsisinde zorlandıklarını belirterek Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ile Sağlık İl Müdürlüğü yetkililerine seslenerek destek beklediklerini ifade ettiler.

HASTALAR, VALİ TORAMAN’DAN DESTEK BEKLİYORLAR

Diyalize girebilmeleri için ulaşım aracı tahsisi noktasında birçok kez Elazığ Sağlık İl Müdürlüğü yetkililerine iletmelerine rağmen bir çözüm bulmadıklarını ifade eden hastalar, özellikle bu konuda Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’dan destek beklediklerini ifade ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol