Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

DOĞASEVERLER HAYDİ AĞIN'A

Doğu Anadolu Bölgesinde ilk kez Ağın’da düzenlenecek olan Motofest için sayılı saatler kaldı. Yurtdışından ve Türkiye’den binlerce ziyaretçi alacak olan festival 1-3 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. Festival öğretmenevi önünde düzenlenen etkinlikle start aldı.

Türkiye ve Dünya’dan 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak olan Elazığ Ağın Motofest, bölgede yapılacak olan ilk ve en kapsamlı festival olma özelliğini taşıyor. 1-3 Temmuzda düzenlenecek Festivale sayılı saatler kaldı.

3 gün boyunca pek çok motosiklet markasının çeşitli aktiviteleri, yöresel oyunlar, sahnelenecek konserler, motosikletle alakalı temel eğitim ve düzenli sürüş etkinliklerine yoğun katılım bekleniyor. Doğal çam ağaçları ve Keban Baraj Gölü’nün eşlik ettiği yaklaşık 57 dönümlük yarım adada kamp ve karavan alanlarından ücretsiz şekilde yararlanılacak.

Her günü dolu dolu ve eğlenceli geçecek olan Elazığ Ağın Motofest doğa sporları, temel motosiklet eğitimleri, motosiklet ve çeşitli araç tanıtımlarının yanı sıra, çocuklara ayrı; gençlere ayrı özellikte eğlence ve eğitimler sunacak.



Festival öğretmenevi önünde düzenlenen etkinlikle start aldı. Ağın Motofest Koordinatörü Sercen Kerimoğlu herkesi festivale davet etti.

KERİMOĞLU: DOĞA SEVERLERİ AĞIN’A BEKLİYORUZ

Kerimoğlu, “Nasip olursa ilimizde bir ilki gerçekleştireceğiz. Motofest’imize start vermiş bulunuyoruz. Tüm Türkiye’den motosiklet, doğa ve karavan severler Ağın’da buluşmaya başladı. Buradan da bir farkındalık yaratmak ve sesimizi daha çok yere duyurabilmek için böyle bir etkinliğe başvurduk. Tüm doğa severleri Ağın’a bekliyoruz” dedi.

ÇUBUKÇU; " TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ"

Moto 23 Yönetim Kurulu Üyesi Alper Çubukçu etkinliğin detayları ile ilgili bilgi verdi. Çubukçu, “Etkinliğimiz içerisinde konserlerimizde olacak. Tüm halkımızı bekliyoruz. Sadece motorculara yönelik değil doğayı seven herkesi etkinliğe bekliyoruz” dedi.





 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol