Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

DUMANDAĞ "İLİMİZE EN İYİ HİZMETİ YAPACAĞIZ"

Toplamda 372 üyesi bulunan Elazığ Ticaret Borsası başkanlığı için Mevcut Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ yeniden aday olurken Adem Akbulut, Şenol Arslan ve Yavuz Oğuz Ticaret Borsası Başkanlığı için yarıştı. Yapılan seçimler sonucunda Ticaret Borsası Başkanlığı’na 155 oy alarak yeniden Mehmet Ali Dumandağ seçildi.

Elazığ Ticaret Borsası seçimlerinin hemen ardından güven tazeleyen Başkan Mehmet Ali Dumandağ açıklamalarda bulundu.

DUMANDAĞ: İLİMİZE EN İYİ HİZMETİ YAPACAĞIZ

Güven tazeleyen Başkan Mehmet Ali Dumandağ yaptığı açıklamada, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizim bu 5. Başkanlık dönemimiz olacak. İlimize üyelerimize hayırlı olsun. Tabi ki biz birlik beraberlik içerisinde hareket ettik. Bizler bir kesimin başkanı değiliz. Tüm kesimin tüm üyelerimizin başkanıyız. Elazığ Ticaret Borsası 1937’de kurulmuş bir borsa Türkiye’de 21’inci borsadır. Benden önce başkanlık yapan tüm herkese, meclis başkanlarına teşekkür ederim. İlk defa bizim borsada yönetimde ilk defa bir kadında var. Nihal hanıma da başarılar diliyorum. Hep birlikte inşallah ilimize en iyi hizmeti yapacağız. Üyelerimizin bize verdiği sorumluluk büyük bir sorumluluk. Yükümüz daha ağır oldu. Kaybetsek kurtulurduk, kazandık ama sürekli elimiz, gövdemiz taşın altındadır. Bize katkı veren vermeyen tüm hemşehirlerimize teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR (0)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol