Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

DUMANDAĞ YOĞUN TEMASLARDA BULUNDU

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyet Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

BAKAN YARDIMCISI ALPAY ZİYARETİ

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Meclis Başkanı Aydın Torgut, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’ı makamında ziyaret ettiler.    Başkan Dumandağ,  Elazığ Ticaret Borsasının hem şu anda devam eden projeler ve yapacağı projeler hakkında bilgi vererek Üyeleri Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’dan destek istedi.

MİLLETVEKİLİ BULUT’U ZİYARETLERİ

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Meclis Başkanı Aydın Torgut, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’a ziyarette bulundular.

BULUT: 2023 YILI ELAZIĞ’IN DA YÜZYILI OLACAK

MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ziyarette yaptığı açıklamada, “Elazığ Ticaret Borsası Üyeleri tarafından yeniden görevin size tebliğ edilmesi bizi çok mutlu etmiştir. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ geçmiş dönemlerde çok güzel projelere imza atmıştır. Allah nasip ederse bu dönemde hizmete hep beraber devam edeceğiz. Elazığ Ticaret Borsası Üyelerine her daim kapımız açıktır. Ticaret Borsasının Çok Güzel Projelerinin olduğunu yakinen biliyorum. Gerek Besi Organize Bölgesi Gerekse Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi olsun İlimiz ilimiz için çok önemli iki projedir. Bu iki projeyi hayata geçirmek için üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Çünkü bizimde genel sloganımız ‘’Bu Yüzyıl Türkiye Yüzyılıdır’’ 2023 yılı Elazığ’ın da Yüzyılı olacak. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor yeni dönemde kendilerine üstün başarılar diliyorum” dedi.

DUMANDAĞ: BU PROJELER İLİMİZ VE BÖLGEMİZDE Kİ TARIM VE HAYVANCILIĞIN YÜKSELİŞE GEÇMESİ ADINA ÇOK ÖNEMLİDİR

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ; Borsamızın şimdiye kadar yapmış olduğu çoğu projede sizin desteğinizi gördük. Besi Organize Bölgesi ve Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi olmak üzere çok büyük iki projemiz var bu projeler ilimiz ve bölgemizde ki tarım ve hayvancılığın yükselişe geçmesi adına çok önemlidir. Bu projelerin gerçekleşmesi için de sayın vekilimizin destekleri çok önemlidir. Elazığ Ticaret Borsasının yeni döneminde Borsamız yönetimimize yeni katılan arkadaşlarla çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Elazığ Ticaret Borsası Üyeleri ve Yönetimi adına teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ABDULKADİR AKSU ZİYARETİ

Başkan Dumadağ; Eski İçişleri Bakanı, şimdiki Vakıf Bank Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Aksu ile bir araya gelerek gündeme dair fikir alışverişinde bulundu.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol