Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

EGSİM, Günlük 2 Bin Depremzedeye Yemek Hazırlıyor

 Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Yurtların açılmasıyla da Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nezdinde Yurtlar hazır hale getirilerek depremzede vatandaşlar ağırlanmaya başlandı.

Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdunda 2 bin'i aşkın depremzedeyi ağırlayan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sabah, öğlen ve akşam yemeklerini de aksatmadan eksiksiz ve hijyen kurallarına uyarak dağıtıyor. Yemekhanede hizmet veren 23 personel ve 2 diyetisyen ile günlük olarak sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeği olarak hazırlayıp servis ediliyor. İşleticinin rehberlik ve denetimi yine il müdürlüğü nezdinde gerçekleştiriliyor. 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş ve depremin etkilediği çevre illerden gelen depremzedelerimizin beslenme ihtiyaçlarını giderme konusunda İl Müdürlüğümüz olarak gereken gayreti gösteriyoruz. Günlük olarak 3 öğünde de 2 bin kişilik hazırlık söz konusu ve burada personellerimizin ve işleticilerimizin ciddi emekleri var, yeme içme zamanının dışında da hijyen açısından yemekhane temizliği yapılıyor. Büyük bir emek ve gayret var, misafirlerimizin depremzede olması ekstra hassasiyet istiyor bizler de kurum olarak tüm yoğunluğumuzu buraya aktarıyoruz. İnşallah bu zor süreci de hep birlikte atlatacağız” ifadelerine yer verildi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol