Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

Ejder Açıkkapı, Aday Adayı Resmi Başvurusunu Yaptı

AK Parti 26. Dönem Elazığ Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimlerinde yeniden Ak Parti’den Elazığ Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı.

Sosyal Medya hesabında:” 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek olan 28. Dönem TBMM Genel Seçimleri için Elazığ milletvekili aday adaylığı müracaatını Ak Parti Genel Merkezinde gerçekleştirdik.” paylaşımında bulundu.

Ejder Açıkkapı,8 Kasım 1968’de Elazığ Maden’de doğdu.öğretmenlik ve köşse yazarlığı yapan Açıkkapı; AK PARTİ Elazığ İl Teşkilatında Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı, AK PARTİ Elazığ İl Başkanlığı ve Elazığ Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

26. Dönemde AK Parti Elazığ Milletvekilliği yapan Ejder Açıkkapı Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü görevinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol