Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı gayrimenkul  elazığspor tff

Bu haber kez okundu.

Ejder Açıkkapı, "Erdoğan Türkiye De İnanılmaz İşler Başardı"

Haber- Dilara Mengünoğul

Ziyarette gündemdeki konuları değerlendiren Açıkkapı, yaklaşan genel seçimler ve ülke gündemi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

“KURAN-I KERİME YAPILAN SAYGISIZLIĞI KINIYORUM”

İsveç makamlarının ifade ve toplanma özgürlüğü gibi bahanelerin arkasına saklanamayacağını vurgulayan Açıkkapı, Öncelikle, Şunu dile getirmek istiyorum, bir Müslüman olarak bütün dinlere saygı gösterilmesi gerektiği inancındayım, bundan dolayı İsveç’te Kuran-ı Kerime yapılan saygısızlığı kınıyorum. Özelikle İsveç’in NATO’ya girme arzusunu hepimiz biliyoruz, burada Türkiye’nin de ortaya koymuş olduğu 3’lü bir kriter bir duruş var." Dedi.

"İSVEÇ’İN  YAPTIKLARINI KABUL EDEMEYİZ"

İsveç ülkesinin PKK bağlantısından dolayı NATO'ya giremeyeceğini söyleyen Ejder Açıkkapı; "Türkiye İsveç’ten ve Finlandiya'dan bazı isteklerin yerine getirilmesi şartıyla Meclis kürsülerinde NATO’ya alınabileceğini ifade etti, ama gelinen noktada İsveç’te Amerika Birleşik Devletleri güdümlü ve PKK ile bağlantılı bazı olayların onaylandığını görüyoruz. Bunun Türkiye ve Erdoğan'a karşı yapıldığının da farkındayız, tabi bu İsveç açısından olumsuz bir süreçtir. İsveç’in bu yaptıklarını biz kabul edemeyiz bu anlamda da Türkiye üzerine düşeni yapar.” Dedi.

ERDOĞAN TÜRKİYE DE İNANILMAZ İŞLER BAŞARDI

Ejder Açıkkapı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye de önemli işlere imza attığını belirterek, Türkiye bir seçim sürecine girdi nasip olursa Cumhurbaşkanımız önderliğinde Mayıs ayı içerisinde bir seçim olacak, milletimiz bugüne kadar liderimize 15 seçimde destek verdi, bir liderin ve siyasi davranışlarının bu denli destek görmesi yaptığı doğru işler ile alakalıdır. Erdoğan, bugüne kadar Türkiye de inanılmaz işleri başardı ve hayal edilemeyecek işleri gerçeğe dönüştürdü. Bu anlamda milletimiz de liderimize ve siyasi hareketine destek verdi" dedi.

 "6'LI MASANIN GÖRÜŞ FARKLILIKLARI VAR"

2023 Genel seçimlerde Milletin 6'lı masa ve Cumhur ittifakının farkını sandık başında göstereceğini söyleyen Açıkkapı,  “Bizler inanıyoruz ki milletimiz 6’lı masanın ve Cumhur İttifakının farkını, Mayıs ayında sandıkta gösterecek ve ciddi bir destek verecektir. Çünkü 6’lı Masa içerisinde ki söylem farklılıklarını, birlik gibi göstermeye çalıştıkları durum aslında hiç de öyle değildir. Her birinin farklı inancı ve idealleri var. Bunların bir arada olması mümkün olamaz.  Zaman içerisinde söylemleri ile biz müşahede ediyoruz" dedi.

"ALİ BABACAN'I KINIYORUZ"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Baykar'ı hedef alan sözlerine tepki gösteren Açıkkapı, “Son süreçte bizleri inciten Ali Babacan’ın son söylemleridir. Dokunabilecek bir alan kalmadı da siz Türkiye’nin milli, ulusal çıkarlarına yönelik bir meseleyi mi hal edeceksiniz, bu durum üzüntü ve esef verici bir durumdur. Babacan’ı kınıyoruz.  Bizim siyasi hareketin içerisindeyken başkaları ile iş tutmasını da kınıyoruz Bunlar doğru ve kabul edilir şeyler değildir" dedi.

"6'LI MASADAKİ PARTİLER  CHP’NİN İZİNDEDİR"

AK Parti önceki dönem Milletvekili Ejder Açıkkapı, 6'lı masanın milliyetçi ve muhafazakar davranmadıklarını aktararak, "6’lı masa kendi içerisinde milliyetçi, muhafazakar kimliklerini sürekli dillendiren insanlardır. Aslında milli ve yerli davranmadıklarını görmekte milletimizi incitmektedir.  Siyaset her zaman yapılır, hedefleriniz olabilir ama mesele Milli çıkarlar. Milli olduğu zaman doğru tarafta durabilmek lazım maalesef 6’lı masa içerisinde bulunan birçok Partinin, CHP’nin kuyruğuna takıldıklarını görüyoruz,  CHP uzun bir süredir zihniyetlerimizin uyuşmadığı siyasi bir harekettir. Maalesef bizim milliyetçi muhafazakar, bildiğimiz siyasi partiler CHP’nin izindedirler. Milletimiz bunu sandıkta ayırt edecektir" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol